Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
paylaşım çok güzel öncelikle bunun için kendi adıma teşekkür ederim

tam nereyi sökeceğimizi ve nasıl sökeceğimizi resimli şekilde gösterseniz bende yapabilirim aslında bunu bendede bi süredir bi hantallık mevcut bu şekilde aracı söktürmeden çözerim belkide
Eklenti 34554

Mavi ile işaretlediğim büyük plastik kapağı söküyorsunuz zaten tutan iki tane memesi var sonra kırmızı ile işaretlediğim sensör kendiliğinden borudan ayrılıyor ayrılmıyorsa ordaki kelepçeyi açıyorsunuz sonra sensörün bağlı olduğu büyük siyah boru işleme hazır hale geliyor. aracımızı hararet 90 da iken 2000 devire sabitliyoruz o borudan içeri Würth'ü sıkıyoruz. 3-4 saniye sıkıp 10 saniye bekliyoruz taaki kutu bitene kadar sonra bir kaç kez gazı köklüyoruz ( 4000-4500 deviri geçmemesi normal üç beş km yol yapınca düzeliyor ) ardından stop edip geri söktüklerimizi takıp düşük vites yüksek devir aracımızla 3-5 km yol yapıyoruz. Çok km yapmıyorsanız eğer aynı gün farkını görmeye bilirsiniz ben ertesi gün hissettim farkı giderek de yakıt düşüyor. Sanırım Würtün iyice etkisini göstermesi için pisliğin çözülmesi için bir gün gerekiyor. Sonra aracınızdaki farkı sizde benim gibi inşallah görürsünüz.