Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Aracınız bence duman atmıyor sadece kalsik dizelin ilk çalışmada attığı dumanı atıyor. Enjektörleri sıfır bile taktırsanız bu duman bir kaç ay sonra yine aynı şekilde atmaya devam edecektir.

2. Geç çalışma olayı sadece aracın sbahları yanı 5-6 saatten sonra 1-2 sanyie geç çalışması ise korkulacak bişi yok bu gayet normal. Ama bu konuda kızdırma bujileri kontrol edilebilri ama bundada kafaya takacak bir sorun yok.

3. Sabahları ilk çalışmada devir dalgalanabilir bu 10-15 sn sürebilir bu nomal sayılır. Ama seyir halinde durduğpunuz andada yapıyorsa o zaman rolanti sensörüne bakılır.

Size tavisyem aracınız bu kadar fazla kurcalattırmayın. Olmayan sorunlar baş gösterir.
Valla Volkan bey icimi rahatlatiyosunuz hersorunda hemfikiriz aslinda. İlk iki sorun hakkinda aciklama yapmistim zaten sizin dediginiz gibi dusunuyorum. 3.cu sorunda aynen dediginiz gibi. Sadece ilk calismada yapiyor yolda duruldugunda vs hicbisey yok. Sadece ilk calistirinca boyle yapiyor.

Ali bey haklisiniz, sizlerin direktiflerini deneyecegim. Bu sekilde hareket etmek daha mantikli. Diger turlu olmayan isler cikarip olmayan seyler yapmaya calisiyorum sanirsam. Tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin. Guzel fikir ve yonlendirme oluyor gercekten