Alıntı ORS15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahsen bey, ben 5 yıldır dizel kullanıyorum. Şuna emin olun dizel araçların duman atması gayet normal , hatta gaza bastığınız da, orta aynadan cıkan dumanı göremiyorsanız sıkıntı yoktur bence.bir ara bende takılmıştım euro 4 motordan euro 5 motora gecince duman atıyor diye bende biraz şüpheye düşmüştüm , bir cok yer ile görüşmüştüm gayet normal olduğu bilgisi verildi.bunun yanında bir hafta kadar trafikteki dizel araçlarıda incelemiştim ve gördüm ki benim araç duman bile çıkarmıyor şöyle içini rahatlata bilirsin belirgin bir duman görmüyorsan ve sürekli bir duman yoksa hiç takılma.yada egzoz emisyon kontrölü yaptır.
Haklisiniz abi. Ama evhamli biriyim. Bu yuzden ikinci el.alinca sanki heryeri sorunluymus gibi hissediyorum az once tanidigim bir ustaya biraktim arabayi. Duman atma durumuna bakacak. Birdr singirdama var sanki ona da bakacak. Daha onceki mesajlarimda karbon clean yapacagindan bahsetmistim. Meger usta yapmayalim demis ben yanlis anlamisim. Yarin bilgi verecek durumla ilgili bakalim ne cilacak