Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam siz bence çok kafaya takıyorsunuz. keşke aracın ilk çalıştığında bir videosunu atsaydınız. Usta EGR temızlığı ve Enjektör kalibrasyonun yapıp toplasın. Map sensösrününde değişmini sağlayın. Sonrada araca hiç dokundurmayın. Yakıtınızı da totalın ana bayisinden alın. Bakın illaki 2-3 depo sonra normale döner. Öyle silinndr kapaı açma enjektör değişimi. Siz böyle bu işin üzeine cok gidersenız ustalar sizi yağlı müşteri olarak görür ve soyamaya calışır. Siz Benzinli bir araç gibi istiyorsunuz ama dizel duman atar. Önemli olan sürekli atmaması. Araçta sabah ilk çalışırken 1-2 saniye geç çalışır. Bunu herkes bilir.
Tesekkur ederim. Ya bi yanim aynen sizin gibi diyor. Diger yanim kuskuyla bakiyordu. Hatta herkes sizin dediginiz gibi dedi ben yine de goturdum baktirmaya. Sonra vicdan yaptim keske birakmasaymisim acaba diye. Haklisinz dumanin videosunu cekmem lazimdi en kisa zmnda cekecegim ama gozukecegini sanmiyorum cunki cok belirli atmiyor. Bunun yaninda yolda diger bazi araclara bakiyorum deli gibi duman atanlarda var. Ustelik onlar giderken atiyir bende giderken hicbisey yok. Onlari gorunce ayni sizin dediginiz gibi bos yere evham yaptigimi dusunuyorum kiziyorum kendime. Bende sizin dediginiz gibi yapacagim. Kalbimin beni kuskulandiran degilde rahatlatan sesini dinleyecegim bu arada map sensorunede baktigini soyledi ben yazmayi unutmusum. Degistimi degismedimi bimiyorum ama. Ayrica az once yine aradi arkadasindan aldigi sifir gibi olan enjektorlerle duman yari yariya gitti haberin olsun dedi. Ama sifirini takinca tamamen gider gitmez onun garantisini veremem sana dedi. Yaptigi enjektor temizligi, egr valf, manifolt ve map icin 300 tl veriyorum. Araci ogleden sonra aliyorum. Cumlemize gecmis olsun

Birde shellden aliyordum o zmn totalden almaya basliyayim ?