25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Mazot Pompasini Revize Ettirenler Bakabilir mi?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #13
    HALİL h@lil
    halilimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/2015
    Mesajlar
    1.219
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 310

    Standart Cevap: Mazot Pompasini Revize Ettirenler Bakabilir mi?

    Arkadaslar 5 ay once revize yaptirdigim pompamin 20 gun sonra terledigini soylemistim. Bu terleme yada islaklik mazot degilmis yagmis. Pompanin yandaki yuvarlak yerden (fren vakumu oldugunu soylediler) kaciyormus. Pombayi sokerken yandaki yuvarlak yerde sokuluyor. Onun altindaki conta(orijinal olan) ince sactan tekrar ayni contayla kapattiklari icin o contadan hafif yag siziyormus. Bosch car servise gidip gosterdim tabi once normal dediler. Ben karsi cikinca birazda tartistik soktugunuz parcada kacak var normali bu mu gibi bastirinca sizintinin yuvarlak parcanin contasindan oldugunu hemen soylediler. Extra fiyati varmis bide. O yuzden soylemiyoruz, degistirmiyoruz. Bununla birlikte 400 500 tl arasi fiyat cikiyor dedi. Cok ince bir sizinti oldugu icin onemli degilmis. Bide ben cok titiz biriymisim. Kimse boyle bir sikayetle gelmemis. Mudurun bana soyledikleri bunlar. Duzgun usta gercekten yok. Bide haberim olmadan motoru basincli suyla yikadilar. Motor sicakti ustelik dumani gorunce benim sinir iyice tavan yapti. Bir daha gidermiyim mechul. Ucret vermeden( ucret dese zaten kafa goz gircem mudere her halimden belli) pompa ve o parcanin contasini degistirdiler. Bosch servise gideceklere bilgi olsun. Yer izmir ege dizel (bosch servis pompa ve enjeksiyon merkezi)
    Konu halilimo tarafından (05/06/2016 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Mazot Pompasini Revize Ettirmelimiyim?
    halilimo tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 22
    Son Mesaj: 31/12/2015, 10:41
  2. Bu araca bakabilir misiniz
    BrrnMhmmr tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 44
    Son Mesaj: 21/03/2014, 02:01
  3. Aracım çok mu yakıyor? Bakabilir misiniz?
    ibrahimc tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 10/10/2013, 16:12
  4. mazot filtresinde mazot pompasına giden hortum nerden bulunur
    muratcakir88 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 03/06/2012, 23:58
  5. Oto Boya Koruma Fiyat Revize
    grande tarafından Araç Bakımı ve Temizlik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 20/02/2007, 00:11

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Mazot Pompasini Revize Ettirenler Bakabilir mi? Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com