Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Araçlarda klima kompresörü ve kalorifer peteği olmak üzere 2 farklı sistem bulunur. Klima kompresörü yaz aylarında aracı soğutmak, kışın ön camdaki buğuyu çabuk atmak, kalorifer peteği de kış aylarında ısınmış olan motor suyu sıcaklığıyla aracın İçini ısıtmak için kullanılır.
Evlerde bulunan klima sistemlerinde de durum benzerdir. Klimanın dış ünitesinde klima kompresörü bulunur. Sadece ısıtmak için iç ünitede sıcak su yerine elektrikli rezistans bulunur.
Ev tipi klimalarda ısıtmak için rezistans yok diye biliyorum. Soğutma işleminin tersini yaparak ısıtıyor. Zaten aslında bakarsanız ne ısıtıyor ne de soğutuyor. "Heat pump" yani ısı pompasıdır bu cihazlar. Ortamı soğutmak istediğinizde içerdeki sıcak havayı dışarı atar. Isıtmak için ise ortamdaki soğuk havayı dışarı atar. Hatta "havayı atar" demek de yanlış. Yaptığı iş ortamdaki ısıyı transfer etmek. Yani dışardan içeri ya da içerden dışarı hava girişi yok. Mevcut havadaki ısı transfer ediliyor.

Araç klimasının ısıtma mantığı farklı mı bilmiyorum ancak motor yeni çalıştığında klimayı sıcakta çalıştırdığınızda kompresör devreye giriyor ve kısa bir süre sonra motor henüz ısınmamışken bile sıcak üflemeye başlıyor. Dolayısıyla ev tipi klimalarla aynı mantıkta çalışıyor diye düşünüyorum. Aksi halde elektronik klimalarda yarım derece hassasiyette sıcaklık ayarı yapılabilir miydi emin değilim