Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ev tipi klimalarda ısıtmak için rezistans yok diye biliyorum. Soğutma işleminin tersini yaparak ısıtıyor. Zaten aslında bakarsanız ne ısıtıyor ne de soğutuyor. "Heat pump" yani ısı pompasıdır bu cihazlar. Ortamı soğutmak istediğinizde içerdeki sıcak havayı dışarı atar. Isıtmak için ise ortamdaki soğuk havayı dışarı atar. Hatta "havayı atar" demek de yanlış. Yaptığı iş ortamdaki ısıyı transfer etmek. Yani dışardan içeri ya da içerden dışarı hava girişi yok. Mevcut havadaki ısı transfer ediliyor.

Araç klimasının ısıtma mantığı farklı mı bilmiyorum ancak motor yeni çalıştığında klimayı sıcakta çalıştırdığınızda kompresör devreye giriyor ve kısa bir süre sonra motor henüz ısınmamışken bile sıcak üflemeye başlıyor. Dolayısıyla ev tipi klimalarla aynı mantıkta çalışıyor diye düşünüyorum. Aksi halde elektronik klimalarda yarım derece hassasiyette sıcaklık ayarı yapılabilir miydi emin değilim
Endüstriyel tip klimalarda 15kW civarı rezistans var ama evlerde kullanılan split klimalarda tam emin değilim bunu araştıracağım.
Ayrıca araçlardaki ısıtma soğutma mantığı mesajımda ki gibidir. Ya da şöyle söyleyim motor kaputunuzu açın fren merkezinin altında 2 tane kabin içine giren hortum göreceksiniz. bu hortumlar aracın içindeki kalorifer peteğine bağlanıyor ve motor soğutma devresine bağlı, klima devresinden ayrı olarak. Yarım derecelik fark bu tip sistemler için çok büyük bir fark değil. O yüzden ayarlamasını düzgün bir yazılımla rahat yapar..