Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Şok Şok Şok ! İyileştirilmiş yeni stoplar da buğu yapıyor !

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravo öyle ama ben evomda zarar etmedim. 2011 şubatta yıl sonu kampanyasından 30.500 e aldım ve şuan en kötü 32 500 . Hatta 34 isteyenler var.
    2012 model benimki 34000 e geldi bana zarar ettim ben.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

abi yanlış anlamayında hepimizin araçları sıfır idi , sıfır olmasına karşın bi dünya yok trim sesi, yok bilmem ne sesi, yok karter muhafaza yok, yok kapı döşemeleri soluyor kirleniyor vb vb bir dünya sorunlarla karşılaştık ve çözmeye çalıştık, fiat genel merkezden çok iyi tanıdığım bir arkadaşım bile Emrullah bey cidden bravo sorunsuz bir araç bence bravo ya geçin dedi , kaldı ki o kadar servislere gitmişliğim var içeride emin olun kaza bela dışında hiç şurası burasıyla oynatan veya yaptıran bravocu görmedim
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yanlış anlamayında hepimizin araçları sıfır idi , sıfır olmasına karşın bi dünya yok trim sesi, yok bilmem ne sesi, yok karter muhafaza yok, yok kapı döşemeleri soluyor kirleniyor vb vb bir dünya sorunlarla karşılaştık ve çözmeye çalıştık, fiat genel merkezden çok iyi tanıdığım bir arkadaşım bile Emrullah bey cidden bravo sorunsuz bir araç bence bravo ya geçin dedi , kaldı ki o kadar servislere gitmişliğim var içeride emin olun kaza bela dışında hiç şurası burasıyla oynatan veya yaptıran bravocu görmedim
    Doğruda para konusu ne olacak abi. 60 bin verilmez su piyasada Bravoya ikinci elede ne sen güvenip alırsın nede ben bu saatten sonra Allah sıfır km nasip etsin.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Bravonun kalitesine sözümüz yok zaten . Asıl konu sıfırın bize maliyeti ve sonrasında zararı.Gönül istemez mi bembeyaz cam tavanlı gıpgıcır sport Bravoyu evin bahçesine çekmek , ahhh ah.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğruda para konusu ne olacak abi. 60 bin verilmez su piyasada Bravoya ikinci elede ne sen güvenip alırsın nede ben bu saatten sonra Allah sıfır km nasip etsin.
    Ya dostum 60 değil ya , benzinli sport tan bahsediyorum 50 bin TL cam tavansız indirim alcam, iki tane alırsak daha da kastırırız bayiyi

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravonun kalitesine sözümüz yok zaten . Asıl konu sıfırın bize maliyeti ve sonrasında zararı.Gönül istemez mi bembeyaz cam tavanlı gıpgıcır sport Bravoyu evin bahçesine çekmek , ahhh ah.
    Haklısın Ümit kim istemez ki, Bravo nun bendeki tek kusur sayılabilecek yönü, yüksek hızda (120 ve üstü ) aynalardan içeri giren ses rahatsız ediyor,

Allah herkesi gönüllerindekinden de ziyade hayırlısıysa nasip etsin !
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Benimde stoplar iyileştirilmiş stoplarla değiştirildi, yine buğu yapıyor. Eskiden aracın üstüne çok düşerdim şimdi sadece elimden geldiğince titiz davranmaya çalışıyorum ekstra bir çaba sarfetmeden. Çünkü üstüne düstükçe derdi bitmiyor arabanın.

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde stoplar iyileştirilmiş stoplarla değiştirildi, yine buğu yapıyor. Eskiden aracın üstüne çok düşerdim şimdi sadece elimden geldiğince titiz davranmaya çalışıyorum ekstra bir çaba sarfetmeden. Çünkü üstüne düstükçe derdi bitmiyor arabanın.
    Demek ki dünyada tek değilmişim. Yeni stopların arkası tamamen kapalı ama yine de oldu. Büyük konuşmayayım ama evom son Fiat aracım olabilir.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Şakir D.
    siyahinci83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 347

benimde stoplar buğu yapıyordu daha önce montajı yapılırken duylar ezilmiş ve oradan su alıyormuş şimdi yenisi ile değiştirdiler ve sorunum kalmadı bence açıp arkasına bakın derim
    P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
    2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
    2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Alıntı siyahinci83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde stoplar buğu yapıyordu daha önce montajı yapılırken duylar ezilmiş ve oradan su alıyormuş şimdi yenisi ile değiştirdiler ve sorunum kalmadı bence açıp arkasına bakın derim
    Yarın yağmur yağmazsa bi kontrol edeyim.

ilker çalışkan
    evodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 y 1795
    Edilen teşekkür: 4

aynı sorun bende de var.iki stop birden buğu oluyor

BURAK KAĞAN
    hakan3548 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 14

Aynı sorun bende de var malesef.Eski yeni farketmiyor,buğu yapıyor. Müsait bir ara servise sabahtan bırakacağım.

Şakir D.
    siyahinci83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 347

benim değişen stoplar yine buğu yaptı deli olmak elde değil :/
    P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
    2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
    2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit

Fırat BAYHAN
    burank16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam kısa süreliğine buğu olması çok normal önemli olan 1-2 gün yada saatlerce durmaması..
    Bence kısa süreliğinede olsa normal değil ve eğer öyle olsaydı dünyadaki tüm araçalarda aynı sorun olurdu.Ayrıca sadece sağ tarafın olması soldakinin olmaması zaten normal olmadığını kesinlikle gösteriyor,normal olsaydı en azından 2 sinde de olurdu ki firma zaten bu hatalarını kabul ediyor.Bu konu daha öncede açılmıştı orada da bu konuya değinilmişti ve benim aracında stopları buğu yapmıştı serviste değişti,değişenlerde de aynı sorun vardı tekrar değiştirildi ve şuan hiçbir sorun gözükmüyor.Çünkü daha öncekilerde yazın dai yoldan geldiğimde aracı yıkarken içlerinde buğu oluşuyordu,şimdi yenilerde bu sorunu görmedim ama zamanla stoplar arızalanıp oluşuyorsa onu bilmiyorum fakat sürekli takipteyim,şuan sorun yok.Dediğim gibi üretici firma bu sorunu kabul ediyor ve İtalya dan bu sorunu çözmek için ekip dai getirtildiğini duydum.Bence tekrar servise gidip değiştirin ve normal derlerse sadece sağ tarafın buğu olmasının raporunu isteyin,bakalım nasıl bir savunma yapacaklar.Küçükte olsa sorunların çözümü için hakkınızı savunun derim,ben öyle yapıyorum.Çünkü parayı kolay kazanmıyorum,onlarda kolay kazanamaz,hakkımı savunurum.

yılmaz yüksel
    enigmaa37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 2

iyileştirilmiş stoplar bendede buğu yapıyor,havalar bıraz ısınınca ortaya çıktı şok oldum.Servise gidecem haftasonu.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

yeni stoplarda bu kronik arıza oldu sanırım. en iyisi çıkartıp bütün birleşme ve eklem yerlerine silikon basmak, lastik jontayı kalınlaştırmak.

yılmaz yüksel
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri

iyileştirilmiş stopların durumunu servise yada fiat merkeze bildiren oldu mu? Ne gibi bir işlem yapılıyor?

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Bneimkilerde artık sıkıntı yok. Takıldıktan sonra bir kere sağ taraf buğu yaptı ama artık bişey yok.

yılmaz yüksel
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri

stopları başka buğu yapan yok mu?

Fırat BAYHAN
    burank16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

İyileştirilmiş stop diye birşey yok kimse bu yalanlara inanmasın çünkü Türkiyede bu farları üreten firmada müh. tanıdığım var onunla konuştuğumuzda İtalyadan ekip gelmiş yine çözülmemiş sorun,üreten firmada kendi firmaları olunca stopları hatalı üretiyoruz diyemiyor kabul etmiyorlar.satmadan önce benimkiler yine yaptı ve servis değiştirmedi FIAT genel merkez 10-20 dk sonra kayboluyorsa normal demiş.Herneyse FIAT genel merkeze mail attım sonrasında dönen beyfendi bizleri birşeyden anlamayan salaklar zannederek zırvaladı saçma sapan sebeplerle kandırmaya çalıştı ve sonunda kendisine ''SİZ BU ARACI YA BÖYLE KULLANACAKSINIZ YADA SATACAKSINIZ DİYORSUNUZ ÖYLEMİ' dedim ve cevap olarakta ''KİBARCA ÖYLE DİYORUZ'' dedi.Duyarlılıkları bu kadar olan bir genel merkezden nasıl bir çözüm çıkar, araçların sorunları için işte bu kadar.Bende beyfendinin tek doğru söylediği işi yaptım aracımı 26.07.2013 te sattım.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet yilmaz
    iskmehmet1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675
    Edilen teşekkür: 16

bana da telefonda buğu miktarı nekadar diye sordular kabul edilebilir bir limit mi var dedim bende.2004 model getz vardı,böyle bişey görmedim onda dedim cvp yok sus pus.fiat ve servisleri hep yalan dolan arkadaşlar,KOÇ gurubu değil mi...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon