Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam kısa süreliğine buğu olması çok normal önemli olan 1-2 gün yada saatlerce durmaması..
Bence kısa süreliğinede olsa normal değil ve eğer öyle olsaydı dünyadaki tüm araçalarda aynı sorun olurdu.Ayrıca sadece sağ tarafın olması soldakinin olmaması zaten normal olmadığını kesinlikle gösteriyor,normal olsaydı en azından 2 sinde de olurdu ki firma zaten bu hatalarını kabul ediyor.Bu konu daha öncede açılmıştı orada da bu konuya değinilmişti ve benim aracında stopları buğu yapmıştı serviste değişti,değişenlerde de aynı sorun vardı tekrar değiştirildi ve şuan hiçbir sorun gözükmüyor.Çünkü daha öncekilerde yazın dai yoldan geldiğimde aracı yıkarken içlerinde buğu oluşuyordu,şimdi yenilerde bu sorunu görmedim ama zamanla stoplar arızalanıp oluşuyorsa onu bilmiyorum fakat sürekli takipteyim,şuan sorun yok.Dediğim gibi üretici firma bu sorunu kabul ediyor ve İtalya dan bu sorunu çözmek için ekip dai getirtildiğini duydum.Bence tekrar servise gidip değiştirin ve normal derlerse sadece sağ tarafın buğu olmasının raporunu isteyin,bakalım nasıl bir savunma yapacaklar.Küçükte olsa sorunların çözümü için hakkınızı savunun derim,ben öyle yapıyorum.Çünkü parayı kolay kazanmıyorum,onlarda kolay kazanamaz,hakkımı savunurum.