Garantisi yoksa servis dışında bir yere gidebilirsiniz..
fiat servisleri ve müsteri hizmetleri tamamiyle rezalet durumda. bende bakım zamanında oparın yağını koymak istemiyorum kendim mobil 1 koyucam dedim. servis yok koyamayız dedi. niye dedim opar koyulacakmış mecburmuş. müşteri hizmetlerini aradım. kısa ve öz bir şekilde opar koyulacak eğer istemiyorsanız bile servis opar koyar (faturada size döşer) sonra gider kendi istediğiniz yağı koyarsınız dedi. Şok oldum şaka gibi... bu cümleleri iki kez koç grubuna mail attım 1 allahın kulu dönmedi. anladık opar koçun yağı. fiatta koçunda müşterinin hiçmi istedi önemli değil. para bukadarmı ağır basıyor. puntomu sevsemde sırf bunlara çok kızdığım için aracımı satmayı düşünüyorum.
Konu cemyk tarafından (06/08/2013 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.
Garantisi yoksa servis dışında bir yere gidebilirsiniz..
Dün servise gıttım iyileştirilmiş stopaların buğu yapmıs fotograflarını merkeze gondermek ıcın benden aldırlar.Bakalım ne diyecekler bu hafta.
benim aracın stopları da buğu yapıyor. ama genelde nemli günlerde oluyor. güneşte geçiyor buğu. devamlı olmuyor.
garantisi devam ediyormu? Buğunun 1-2 yıl sonra ne kadar artacağınıı bilemezsin.
Arkadaşlar stoplarım 2. kez değişecek önümüzdeki hafta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri