2012 model benimki 34000 e geldi bana zarar ettim ben.
Printable View
abi yanlış anlamayında hepimizin araçları sıfır idi , sıfır olmasına karşın bi dünya yok trim sesi, yok bilmem ne sesi, yok karter muhafaza yok, yok kapı döşemeleri soluyor kirleniyor vb vb bir dünya sorunlarla karşılaştık ve çözmeye çalıştık, fiat genel merkezden çok iyi tanıdığım bir arkadaşım bile Emrullah bey cidden bravo sorunsuz bir araç bence bravo ya geçin dedi , kaldı ki o kadar servislere gitmişliğim var içeride emin olun kaza bela dışında hiç şurası burasıyla oynatan veya yaptıran bravocu görmedim :(
Bravonun kalitesine sözümüz yok zaten . Asıl konu sıfırın bize maliyeti ve sonrasında zararı.Gönül istemez mi bembeyaz cam tavanlı gıpgıcır sport Bravoyu evin bahçesine çekmek , ahhh ah.
Ya dostum 60 değil ya , benzinli sport tan bahsediyorum 50 bin TL cam tavansız indirim alcam, iki tane alırsak daha da kastırırız bayiyi
Haklısın Ümit kim istemez ki, Bravo nun bendeki tek kusur sayılabilecek yönü, yüksek hızda (120 ve üstü ) aynalardan içeri giren ses rahatsız ediyor,
Allah herkesi gönüllerindekinden de ziyade hayırlısıysa nasip etsin !
Benimde stoplar iyileştirilmiş stoplarla değiştirildi, yine buğu yapıyor. Eskiden aracın üstüne çok düşerdim şimdi sadece elimden geldiğince titiz davranmaya çalışıyorum ekstra bir çaba sarfetmeden. Çünkü üstüne düstükçe derdi bitmiyor arabanın.
benimde stoplar buğu yapıyordu daha önce montajı yapılırken duylar ezilmiş ve oradan su alıyormuş şimdi yenisi ile değiştirdiler ve sorunum kalmadı bence açıp arkasına bakın derim
aynı sorun bende de var.iki stop birden buğu oluyor:(
Aynı sorun bende de var malesef.Eski yeni farketmiyor,buğu yapıyor. Müsait bir ara servise sabahtan bırakacağım.
benim değişen stoplar yine buğu yaptı deli olmak elde değil :/
Bence kısa süreliğinede olsa normal değil ve eğer öyle olsaydı dünyadaki tüm araçalarda aynı sorun olurdu.Ayrıca sadece sağ tarafın olması soldakinin olmaması zaten normal olmadığını kesinlikle gösteriyor,normal olsaydı en azından 2 sinde de olurdu ki firma zaten bu hatalarını kabul ediyor.Bu konu daha öncede açılmıştı orada da bu konuya değinilmişti ve benim aracında stopları buğu yapmıştı serviste değişti,değişenlerde de aynı sorun vardı tekrar değiştirildi ve şuan hiçbir sorun gözükmüyor.Çünkü daha öncekilerde yazın dai yoldan geldiğimde aracı yıkarken içlerinde buğu oluşuyordu,şimdi yenilerde bu sorunu görmedim ama zamanla stoplar arızalanıp oluşuyorsa onu bilmiyorum fakat sürekli takipteyim,şuan sorun yok.Dediğim gibi üretici firma bu sorunu kabul ediyor ve İtalya dan bu sorunu çözmek için ekip dai getirtildiğini duydum.Bence tekrar servise gidip değiştirin ve normal derlerse sadece sağ tarafın buğu olmasının raporunu isteyin,bakalım nasıl bir savunma yapacaklar.Küçükte olsa sorunların çözümü için hakkınızı savunun derim,ben öyle yapıyorum.Çünkü parayı kolay kazanmıyorum,onlarda kolay kazanamaz,hakkımı savunurum.
iyileştirilmiş stoplar bendede buğu yapıyor,havalar bıraz ısınınca ortaya çıktı şok oldum.Servise gidecem haftasonu.
yeni stoplarda bu kronik arıza oldu sanırım. en iyisi çıkartıp bütün birleşme ve eklem yerlerine silikon basmak, lastik jontayı kalınlaştırmak.
iyileştirilmiş stopların durumunu servise yada fiat merkeze bildiren oldu mu? Ne gibi bir işlem yapılıyor?
Bneimkilerde artık sıkıntı yok. Takıldıktan sonra bir kere sağ taraf buğu yaptı ama artık bişey yok.
stopları başka buğu yapan yok mu?
İyileştirilmiş stop diye birşey yok kimse bu yalanlara inanmasın çünkü Türkiyede bu farları üreten firmada müh. tanıdığım var onunla konuştuğumuzda İtalyadan ekip gelmiş yine çözülmemiş sorun,üreten firmada kendi firmaları olunca stopları hatalı üretiyoruz diyemiyor kabul etmiyorlar.satmadan önce benimkiler yine yaptı ve servis değiştirmedi FIAT genel merkez 10-20 dk sonra kayboluyorsa normal demiş.Herneyse FIAT genel merkeze mail attım sonrasında dönen beyfendi bizleri birşeyden anlamayan salaklar zannederek zırvaladı saçma sapan sebeplerle kandırmaya çalıştı ve sonunda kendisine ''SİZ BU ARACI YA BÖYLE KULLANACAKSINIZ YADA SATACAKSINIZ DİYORSUNUZ ÖYLEMİ' dedim ve cevap olarakta ''KİBARCA ÖYLE DİYORUZ'' dedi.Duyarlılıkları bu kadar olan bir genel merkezden nasıl bir çözüm çıkar, araçların sorunları için işte bu kadar.Bende beyfendinin tek doğru söylediği işi yaptım aracımı 26.07.2013 te sattım.
bana da telefonda buğu miktarı nekadar diye sordular :) kabul edilebilir bir limit mi var dedim bende.2004 model getz vardı,böyle bişey görmedim onda dedim cvp yok sus pus.fiat ve servisleri hep yalan dolan arkadaşlar,KOÇ gurubu değil mi...