Kardeşim daha öncede konuşmuştuk sağolasın bahsetmişsin yazında daEğer ürünler orjinalse bu sistem yeterli gelir ama o zaman da dediğim gibi bana pek öyle gelmiyor. Aslında bakınca anlaşılıyor yani ben anlayabiliyorum orjinal olup olmadığını ama.. Maalesef aynı şehirlerde değiliz.. Şöyle diyeyim özellikle woofer ın arkasında yazı olan kısıma dikkatli bak. O kısım pürüzsüz olmalı. Yani sonradan konmuş gibi durmamalı. Bir de mıknatısı tablaya bağlayan kısımdaki demirler altına yakın sarı rengi ve demir kısımları çapaksız olmalı. Dediğim gibi Pioneer ve JBL piyasadaki en tehlikeli markalar ve sahtesi çok.
Orjinal teybin üstüne zaten ses sistemi kurulmaz normal şartlarda. Ben Blue&me ye kıyamadığım için bu işe kalkıştım. Ayar için canım çıktı. EMK Ufuk kardeşimizin arabasında da ayar için epey uğraştık ses radyodan çıkıyor gibi geliyordu. Sonradan takılan amfi çıkışları filan hep sıkıntılı işler. Ama piranha veya jameson teyp alacağına üstündeki kalsın tabiiki.
Son olarak sadece Bass takacaksan Mono amfi al ama, sadece bass ile sesten keyif değil ızdırap alırsınBir şekilde Mid sesleri bass ile uyum sağlamalı. Sana gönderdiğim ürünler fena değildi parasına göre ama, bu kadar ekmek bu kadar köfte deyip satıcıya da güveniyorsan almanda sıkıntı yok..
Yer imleri