aynı mit takımından hem ön kapıda hem arka kapıda var çok güzel çok memnunumm tizleri mükemmell çalıyor
Merhaba arkadaşlar mesajdada açıklaması ve resimleri görünen paket sistemi orjinal teyibim ile kullanabilir miyim? Sıkıntı çıkarır mı?
1-TWGO GO-6006 2000 WAT AMERİKAN MALI ANFİ
2-JBL GT-5 12 1100WAT 275 RMS JBL İŞLEMELİ KABİN
3-JBL GTO-650210 WAT 70 RMS VEYA PİONEER TSA-1604C 350 WAT MİD TAKIMI
4- NAVİGOLD SİLİKONLU KABLO SETİ.
Steingp arkadaşımız bi kaç öneride bulundu bu ürünlere güvenmemem gerektiğini söyledi ancak adam garanti belgeleri ve faturalarını da ürünleri alırken vericeğini söyledi bişi olursa zaten kafasına atarımO konuda sıkıntı yok.%100 orj. sahte bi ürün olmadığının garantisini veriyor arkadaş.
Birde sizce orj. kolonlara dokunmadan sadece bass ve amfi mi yapsam? Anlıyan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Konu Ziyaretci040 tarafından (02/11/2012 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.
aynı mit takımından hem ön kapıda hem arka kapıda var çok güzel çok memnunumm tizleri mükemmell çalıyor
Hangisinden kardeşim resimdekinden mi ? Yoksa pionner mı? He bide montajı ben yaparım diyen arkadaş varsa tesisat yaptırtmak için elaleme gidiceğine ona gitsin.
SteinGP olmaz diyorsa bir kez daha düşünün bence
ne kadar bu set şimdi?
Konu matadorcuk tarafından (02/11/2012 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
Moruk jbl yada pıoneer dusunme bence.pıyasada kıyamet gıbı cakması.Orjınal olsun kalıtelı olsun falan dıyorsan focal hertz falan bakalım onlarda tuzlu.Hee benım arabadakıler cakma jbl mesela sesı dınletım sana.buda bana yeter desen ondan alırız.ama garantı falan yok haberın olsun.
Mid takımı olarak hertz , saundstream , cadence öneririm orta sınıf midleri iş yapar giriş seviyesi mid alma amp olarakta aynı markalar dan bakabilirsin.İlandaki amp linin adını ilk defa duydum.
Şöyle söyliyim 400 lira bu set benimde o kadar bi bütçem var taksitli alışveriş yapıcam işin gerçeği.Can arkadaşımız bir kaç link attı sildim yanlışlıkla.
ARIKAN ELEKTRON?K TEN BÜYÜK KAMPANYA JBL TWGO GittiGidiyor'da 65492263
fiyat cazip,garantisi varsa ve sorun çıkarsa kafasına atarım diyosan al dene derim,sadece amfi ve bass orjinal midlerini boğar bam güm bas duyarsın ...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
ben bi klasik jbl bass buldum 1000 wat onu ve bi mid takımı kaldırabilicek bi amfi önerirmisin?
Jameson amfi ve JBL Bass başlangıç seviyesi için bu zamanların vazgeçilmezi sanırımSteingp bana HEİ HAA 604 4 kanal amfiyi tavsiye etmişti JBL 1000w bass ve 1 mid takımını rahat rahat çalıştırabilirsin fiyatıda 150-160 civarlarındaydı sanırım
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Kardeşim daha öncede konuşmuştuk sağolasın bahsetmişsin yazında daEğer ürünler orjinalse bu sistem yeterli gelir ama o zaman da dediğim gibi bana pek öyle gelmiyor. Aslında bakınca anlaşılıyor yani ben anlayabiliyorum orjinal olup olmadığını ama.. Maalesef aynı şehirlerde değiliz.. Şöyle diyeyim özellikle woofer ın arkasında yazı olan kısıma dikkatli bak. O kısım pürüzsüz olmalı. Yani sonradan konmuş gibi durmamalı. Bir de mıknatısı tablaya bağlayan kısımdaki demirler altına yakın sarı rengi ve demir kısımları çapaksız olmalı. Dediğim gibi Pioneer ve JBL piyasadaki en tehlikeli markalar ve sahtesi çok.
Orjinal teybin üstüne zaten ses sistemi kurulmaz normal şartlarda. Ben Blue&me ye kıyamadığım için bu işe kalkıştım. Ayar için canım çıktı. EMK Ufuk kardeşimizin arabasında da ayar için epey uğraştık ses radyodan çıkıyor gibi geliyordu. Sonradan takılan amfi çıkışları filan hep sıkıntılı işler. Ama piranha veya jameson teyp alacağına üstündeki kalsın tabiiki.
Son olarak sadece Bass takacaksan Mono amfi al ama, sadece bass ile sesten keyif değil ızdırap alırsınBir şekilde Mid sesleri bass ile uyum sağlamalı. Sana gönderdiğim ürünler fena değildi parasına göre ama, bu kadar ekmek bu kadar köfte deyip satıcıya da güveniyorsan almanda sıkıntı yok..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Ya bana şöyle jbl bi bas bi amfi bide mid takım gönderirmisin link olarak senin güvendiğin alıcam çıkıcam sıkıldım.Ama özellikle bass ya jbl kicker vs. Ve tesisat için 400 tl civarı bi bütcem var.Taktım bu gece![]()
MACOUSTİC MSX 700.5 benim kullandığım amfi al tak bir mid bir bass daha sonra arka kapılarada takmak istersen aynı amfi üzerinden devam edersin ....
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
ya abi hiç bir türlü 400 TL ye bitiremiyorum işi şimdi bakıyorumdayanlış anlama alıpta sonra bana küfür etmeni istemem.
250W RMS 30CM SOUNDMAGUS SUBWOOFER by KOCAMAN GittiGidiyor'da 64098931
ED?SON ED-6040 MOSFET ÇIKI?LI 2400 WATT OTO AMF? GittiGidiyor'da 67486704
ALPINE SPG17CS 17CM M?D TAKIMI SIFIR GittiGidiyor'da 64729694
veya
JBL GTO650COMPONENT 16CM M?D TAKIM HOPARLÖR GittiGidiyor'da 63669837
veya
jbl CS-6C 16CM 2 YOLLU M?D TAKIMI ORJ?NAL GF GittiGidiyor'da 65896879
bu amfi iş görür fena değil. edison genelde giriş serisinde sıkıntı yaratmaz ki zaten çokta zorlamayacaksın. Woofer SoundMagus önerdim coll34 Yalçın abi pek sevmez bu markayı ama aklım hala SM nin wooferlarında kaldı. Genelde memnun çünkü bunlarında kullanıcıları. Kompenant takımı ise senin bileceğin iş artık 3 tane öneride bulundum sanaBen alpine ı tercih ettim çokta memnunum kesinlikle parasına göre gayet iyi. Tercih sana kalmış
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Abi ne biliyim anlamıyorum ama bunlarda marka olarak içime sinmiyor diyebilirim.Biz 6985lerle büyüdük bi abimde 4 çift var kardeşinden kalma.Allah rahmet eylesin.Kardeşinden hatıra diye arabaya bile takmadığını söyledi ısrar edemedim.Öyle çürüyor.Sırf onları gördükten sonrada biraz böyle oldum.Yarın ben bi çıkıyım piyasaya araştırıyım yapıcak başka bişi kalmadı.Bunlarıda değerlendiricem tekrar uğraştığın için teşekkür ederim.Yaa bide montaja 100 tl istiyorlar ne var bunda bu kadar anlıyamadım zor bir iş mi?
mid ve subta sıkıntı yaşamazsın güzel ürünlerdir ama verdiği amfi american değil çin ve markayı ilk defa duydum şahsen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri