Merhaba arkadaşlar;
blaukpunt marka ses sistemimizde sanırım bir çoğunun yaşadığı bir sıkıntıyı dile getireceğim.aracımın cd(orjınal kılıfından çıkarıp taktım) çalarken birkaç parçadan sonra donması ve ara ara kısa zamnlı radyo yayınının dahi kesik kesik devam etmesi gii bir sorunum vardı.aksaraya daki yetkili servise gittim bana okuyucunun arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi.anlamadığım şu okuyucu aynı zamanda radyo frekenaslarınıda mı okuyor ordaki hata nedir çözemedim.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum....malum tatil başladı uzun yolda müziksiz geçmezz...sevgi ve saygılarla....
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
radyoda ve cdde yapıyorsa teybin çalma sistemiyle ilgili bir sorundur muhtemelen yani ses yansıtma parçasında sorun olabilir servisin dediği doğrudur!
mesela çukura girdiğinizde ses kesilmesi gibi
bağlantılarında bir sorun yoksa ve teyp yeniyse belki fabrikasyon hata olabilir garantisi varsa göderin derim...
kolonlar tırt zaten yüksek seste biraz dinleyince veya uzun süreli müzik açtığınızda cızırtı ve sesin kesik kesik gelme sorunu oluşuyor,ama bence teyp ve kolonları komple değiştirin derim mümkünse!...
Konu canpolat21 tarafından (03/07/2010 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri