Ok tşk. Ufaklık ağlama taarruzuna geçti azcık pışpışlar yatarızİyi geceler arkadaşlar bide bana bi amfi marka modeli söyleyinde online olarak alıyım. Tşk. başınızı ağrıttım.
En son 2 hafta once jbl6508 mit takimi 21o liraya media marktan aldim bence burdaki jbl orjinal olmayabili
Pionner6500 bendede var cok guzel sorunsuz
Seti tamamladım montaj işinide çözdüm 600 tl ye mal oldu diyebilirim.Ürünlerin orj. liğinden de eminim montajada garanti aldım 2 sene.
JBL GT6-6C 16 CM KOMP. TAKIM.
JBL GT5-A604E AMFİ
JBL BOX-1214CS 30 CM SUBWOFER + MONTAJBi tek kablo takımı alıcam üstüne.
haydi geçmiş olsun![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
normal fiyat kardeşim ürünler orjinal diyorsun montaj dahilse normal...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Motor sesi içeriye geliyordu sağolsun arkdaş hem onu halletti , hemde aux yaptı Allah razı olsunParada almadı bi yemek borcum var rizeli kardeşe.İstiyen olursa mukemmel ılgılı ve işnin erbabı bir arkadaş kesinlikle tavsiye ederim
![]()
sesten memnun musun hocam? inşallah içine sinmiştir..
Muhammad Ali Clay
Valla teyp falan değiştirmeyeceksen hiç 4 kanal amp alıp bide mid takımı koymaya değmez. Bitane sub ve tek kanal mono bir amp çok daha iyi olur..En fazla arka kapılarada bi tweeter takarsın olur biter..Benim nacizane fikrim bu..
This is not personel, just business..
oluyo oluyo tamam orjinal teyp performansı ötekiler gibi değil ama bende can gibi tesisatımı önce orjinal teyp varken yaptırdım o zaman da güzeldidoğuş bize videosunu izletirsin artık tesisatın
![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Ben teyp değiştirmesine değiştirirm kayınbirader sürekli yurt dışında uzak doğu ABD vs . Haftanın 3 günü en az dışrıda.Bir yerlerden getirtebilirdim ama ne biliyi bakan gören içinde .pnelik olan dadanıcak sonra ben onu bulup ona dadanıcam ne gerek var dedim
Yaptırdım oldu valla
Valla kardeşim içime sindi tam istediğim buydu aslında diyebilirim , istersem gümbür gümbür gezerim istersem kısar dinlerim.Aman aman mükemmel bi olay değil ama yeterince tatminkar.En azından kulaklarım alışana kadar böyle idare edicem.Daha sonra bi mono amfi ve bi mid tiz takım daha alırım desteklerim bide kapasitör koyarım( Çocuğun söylediklerini söylüyorum
)
burak yurt dışından cihaz getirmende sorun yoksa güzel referans sınıfı ürün getir ama fm bandı uymaz radyo dinlemem diyosan sorun yok, bizim ana ünitelerde ses kalitesi kötü bende orj ana ünite kullanmak için ve ses kalitesini iyileştirmek için bitone işlemci aldım
Valla sorun yok çünkü THY çalışanı.Dediğim gibi ama şimdilik düşünmüyorumBelki bi ipod falan olabilir aux için. Bi gitsinde uzak doğuya
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri