aynen yalçın abi sen bi bak şu arkadaşa uzaktan yardımla çözülmeyecek bu iş
bu arada montaj zordur kendin yapmaya kalksan eminim "ulan 100 lira vereydim de uğraşmayaydım" dersin.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Valla kardeşim verdiğim linklerdeki bütün ürünler sağlam. İstanbul'a geleceğim ama yılbaşına doğru ancak![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Ya biliyorum senin anladığını çözebiliyorum ancak beyne laf geçiremiyorum ya tek tek toplıcam ufak tefek en son birleştirecem.Biraz daha bütçe arttıracam.Mesela media markt a baktım jbl kabinli bass indirime girmiş 1000w falan 178 tl mi öyle bişi.Mesela diyorum yarın bunu alıyım sonraki ay bi amfi derken öyle bişeyler yapıyım.Ama oda don lastiğine döncek mevzu uzucak ne biliyim yani problem bende sabırsızım sanırım.
He bide adamlarda parça başı montaj diye bişey var 10 tl parça başı montajamfi bas mid 30 tl kablo etti sana 40 başka ne var bide teybe montaj desen 50
![]()
Konu Ziyaretci040 tarafından (03/11/2012 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir.
Öyle yapacaksan hocam, Kicker C12 al. Amfide de kaliteyi biraz yükseltelim. Önümüzdeki ay da kompenant al olayı bitir. Bence en mantıklısı öyle olur bi kere alıp olayı bitirmiş olursun.
Muhammad Ali Clay
aga yapalım sıkıntı yok sen ürünleri aldınmı ne yaptın montaj kısmımı kaldı ? çalışıyorum 2-2:30 gibi ofisten çıkarım
En son kızıcaksın diye tahmin ediyorum amaKızma gerçekten gram anlamıyorum bu işlerden sadece meraklıyım.
esft niye kızalım bizde anamızın karnında öğrenmedik şimdi son durum ne ürünleri aldınmı alıcakmısın montaj konusuna sakın kendin girişme yakarsın arabanın bızdığınımontaj ürün konusunda kendi montajcım üzerinden yardımcı olurum he media marttan alıcam diyorsan alırken yardımcı olurum yanında bulunurum
yalçın abi ne yapalım yardımcı olalım arkadaşa? SM dedim ben ama şimdi Burak kardeşimiz işi ikiye böldü bence iyi de yaptı. Kaliteli amfi olarak ne düşünebiliriz?
Muhammad Ali Clay
kardeşim www.ozenhi-fi.com bu kendi montajcım gözüm kapalı araç bırakırım bıraktırırım ürün konusunda bende yardımcı olurum özen hifide olur o konuyu kafana takma bütçene göre güzel bişeyler çıkar ortaya
Aynen bi dürtün olayı ya bütçeyide arttırırım sanırım uzun vadede olunca biraz daha ama kesinlikle orj. teyp olucak neden derseniz birisi arabayı kurcalarsa şayet kesin bulurum ve sonu iyi olmaz o yüzden ne şeytanı görelim nede salavat getirelim muhabbeti yani.Mesela yarın elden alabiliceğim bi yer olsa subwoofer ve amfiye 350 gibi bişi ayırabiliceğimi sanıyorum.
aga bütçe konusu ben jbl den girerim focal-audisondan çıkarım ama ortala bütçe ile amfi konusunda giriş seviyesi jbl derim
burak montajcımın web adresini verdim eğer yarın dilersen akşam üstü gibi orda buluşabiliriz
yeni yaptığı araçlar facebook grubunde mevcut burak işin detayı için yüz yüze gelmek lazım
Ziyaretçi
Slim kabiniyle bi bass bi amfi alabilirim diye düşünüyorum en fazla bu ay. Bi yandanda kredi ödediğim için böyle olmak zorunda ne yazıkki.
tamam sorun yok ne zaman istersen mid aldınmı bilmiyorum ama mtx in midleride güzel çalar özenden cep numaramı atıyorum
yavaş yavaş ben şu anki sistemi halen bağlatmadım yeni eklemeler yaptık bi arka kapılar kaldı onada karar verince hayata geçiricez
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri