oluyo oluyo tamam orjinal teyp performansı ötekiler gibi değil ama bende can gibi tesisatımı önce orjinal teyp varken yaptırdım o zaman da güzeldidoğuş bize videosunu izletirsin artık tesisatın
![]()
oluyo oluyo tamam orjinal teyp performansı ötekiler gibi değil ama bende can gibi tesisatımı önce orjinal teyp varken yaptırdım o zaman da güzeldidoğuş bize videosunu izletirsin artık tesisatın
![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Ben teyp değiştirmesine değiştirirm kayınbirader sürekli yurt dışında uzak doğu ABD vs . Haftanın 3 günü en az dışrıda.Bir yerlerden getirtebilirdim ama ne biliyi bakan gören içinde .pnelik olan dadanıcak sonra ben onu bulup ona dadanıcam ne gerek var dedim
Yaptırdım oldu valla
Valla kardeşim içime sindi tam istediğim buydu aslında diyebilirim , istersem gümbür gümbür gezerim istersem kısar dinlerim.Aman aman mükemmel bi olay değil ama yeterince tatminkar.En azından kulaklarım alışana kadar böyle idare edicem.Daha sonra bi mono amfi ve bi mid tiz takım daha alırım desteklerim bide kapasitör koyarım( Çocuğun söylediklerini söylüyorum
)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri