Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam iyi hoş diyorsunuz da hyundai servisinde bulunuyorum. taksi müşterimiz çok. vakti gelince motor açılınca dandik yakıt kullanan ile kullanmayan arasındaki farkı onlarca defa şahit oldum. canavar gibi demekle işin aslı canavar olmuyor. bizzat v-power ile vpower+gtl arasında dyno ölçümünde 10 nm tork ve 1 hp oynuyor. ölçümü kendi aracımda bizzat kendim yaptım dyno elimizin altında olduğu için. verdiğim rakamlar atmasyon değil birebir ölçümdür. bir yakıt ne kadar iyi yanıyorsa o kadar az kurum bırakacaktır ve o kadar verimlidir. iyi yanan yakıt ile kötü yanan yakıt bir olur mu olmaz tabi. ha isteyen istediğini kullansın. ben; işin içinde ve teknik gözlem yaparak bunları söylüyorum. 1 hp içinde gidip gtl almıyorum ancak kullanan farkını ve yararını görür.
euro dizel i dandik sınıfına mi koyuyorsunuz.? Taksici müşterimiz çok diyorsun araçlar kaç bin km de acaba öğrenebilirmiyim? Muhtemelen kmleri yüksektir. Yüksek olmasa bile taksiler şehiri içi dur kalklarda kullanıldığı için yakıtın devirsiz aralıklarda verimsiz yandığından dolayı düşük km lerde kurum oluşur. Beni yanlış anlamayın sizi yanlış konuşan biri konumuna düşürmek gibi bir niyetim yok olamazda zaten. Sadece doğruları söylüyorum. Ayrıca Türkiyede dyno ile çok ufak rakamları saptayacak kalibrasyona sahip cihazların olduğunu hiç sanmıyorum . Performans artışı illa ki vardır olmaz diye birşey demedim.