Banada pahalğ geldi. İzmitte olup sanayide bu işi yapacak ustası olan varmı acabe
Banada pahalğ geldi. İzmitte olup sanayide bu işi yapacak ustası olan varmı acabe
Az önce izmit fiat bayii efsane oto yu aradık egr temizliği ne kadar dedim.
Terbiyesiz 500 tl dedi. Edirnede nasıl 80 tl anlamadım. Edinede yaptırsam daha ucuza geliyor.
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Bende az önce aldım aracımı özel servisten 50tl ödedim egr temizliğine. ciddi ciddi arabada rahatlık hissettim
yanlış anlamış olabilirler mi acaba. komple egr fıyatı mı verdı kı80 tl ye yaptırdım edirnede hala da sorun yok maşallahı var. Edirne' deki servis çok iyi çalışanları ustaları. 2 ay önce baskı balata değiştirdim dün konu açtım hatta vites zor geçiyor diye bugun servise gittim cuma gunu tekrar acıp bakcaklar ucretsız hemde. usta bındı araca kontrol ettı sorun oldugunu anladı. Adamlar işini hakkıyla yapıyorlar .
Herhalde şaka yapıyorsunuz. Hemşerim biri 80 dedi. Biri 50 dedi. Özel servis 200 tl. Fiyat bayii 500 dedi. Yabu egr nin kendisi ne kader ki.
Yok yaa temizlik fiyatı 500 dedi. Terbiyesiz
İzmit beykar a sordum fiyat bayii buda. Egr temizliğine 250 . Carbon clear temizliği için 70 tl dedi. İzmit sanayi egr için 200 demişti
Siz istanbulda 50 tl 80 tlye nasıl yaptııyorsunuz anlayamadım. Ya servisler benle dalga feçiyr. Ye da siz
merhaba,
konuyu hortlatmak istemiyorum ama nedir bu EGR temizliği? Neden ihtiyaç duyulur? Bahsedebilir misiniz.
EGR tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum. ama forumlardan anladığım kadarıyla. Tam yanmamış yakıtı toplayıp tekrardan motora aktaran sistem sanırım.
Buda zamanla kurumlanıp kirlenip sarı motor arıza ışığı yakıyor. Bende olduğu gibi. Sarı motor arıza ışığı yandı bilgisayardan baktırdım. (EGR aralıklı) hatası verdi. Ustalar çok önemli bişey değil dediler. Temizlenmesi gerekiyormuş. Sıkıntı temizliği için İstanbulda 50 TL. edirnede 80 TL. İzmit sanayine 200 TL. İzmit fiyat servisinde ise 500 TL. istiyorlar. Çözemediğimiz nokto bu şu an.
temizletmek yerine değiştiren varmı parçanın sıfırı ne kadardır acaba
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Fiyat farkını diyorsanız çözememeniz normal. Bende bu aralar triger setini değiştirmek için fiyat alıyorum hatta forumda konu açtım. Fiyatlar şöyle;
FİAT gürses oto triger seti değişimi için toplam 1300tl istedi
FIAT özel servisi ArslanOto sanayideki, triger seti değişimi için 480tl istedi.
Mobil oto servisi 450tl istedi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri