bu işlem yaptıran sayısı arttıkça fiyatı düşecek bir uygulama değil..
Elektronik iptal sadece 50tl..
Mehmet bey bu işlemi Bursa'da nerede ve kaça yaptırabilirim?
çok yakında Bursa Otoking Yetkili Yükleme Merkezimiz olacak..
Orda yaptırabileceksiniz. Yine 50tl den yapacaklardır..
Şu sıralar alt yapı kurulumu ve eğitimler için sık sık bursaya gelip gidiyorum..
Bi geldiğimde bende yapabilirim.
ben aracımı aldım alalı opetten başka yerden yakıt almadım yakınımda shell var. sizce hangisi?
hangisi yakınsa abi hahaha
eskiden babamda benzinli araç vardı, yıllarca shellden almıştık. Hiç bir sorun yaşamamıştık.. Ama dizelini pek kullanmadım. Bi kaç kere GTL aldım diğerini denemedim
Bizim servis araçları hep opetten alıyor mehmetçik vakfına bağlı olan ist. kurtköydeki.. Bir sıkıntı yaşasalar oradan mazot almazlardı zaten.
Opette iyidir..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
bu video'da fişi çıkardıktan sonra direnç takarak arıza lambasını söndürmüşler.
işe yarar mı?
Eliminare EGR FIAT DOBLO 1.3 MJET 85 CP 2007.wmv - YouTube
arkadaslar bendede 2004 albea 1.3 multıjet var su an agrı dayım agrı veya yakın ıllerde bu ısı yapan varmı yardımcı olabılırmısınız
Hort. 😊 peki nerde yapilir bu temizlik egzozcularda mi
SM-G900FQ cihazımdan gönderildi
ÖLÜM Gaz PedaLına Basan Ayakta,
HAYAT Direksiyonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise;
ÖLümüne Basıp Hayata Tutunmaktır .
EGR Arızasımı var aracınızda ?
Mehmet bey merhaba egr yi Yazilimla iptal yeterli mi yoksa yazilimin yaninda mekanik olarak iptal etmek daha mi faydali. Aracim icin egr iptalini düşünüyorum ama ikilemde kaldim bu konu yüzünden. Kimisi yeterli diyor yazilim için kimiside yazilim+mekanik iptal diyor (araya conta koyularak yapiliyormuş) bu iptalden sonra manifold temizligi, maf sensör temizligide düşünüyorum. Yapilmisken hepsi çıksın aradan ve Arac nefes alsin istiyorum.
Araç Punto evo 1.3 mjet 75bg
Sorunsuz Sağlıklı EGR sistemlerini Sadece Yazılımdan kapatmak yeter..
Eğer valf arızalı ise mekanik kapatmak gerekir.
Eskisehir yada Kütahya da EGR temizliği yapan yada bu konuda yardımda bulunabilecek yer, kimse varmı ? İptal edilirse emisyon ve araç muayenesinde sorun çıkarmı?
Egr valfi 1.3 multijetlerde her 30 40bin km arasinda de aldığınız yakitin durumuna göre temizletirseniz bir sorun yasamassiniz bunun yaninda map maf sensorunude bakimdan bakima temizletmek iyi olur bu arada bakimlari yaptirirken servisiniz cihazdan bu sensorlerin degerlerini kontrol etmeli degerleri tutarsiz degismesi önerilir. Yakitiniz artar çekisiniz düşer
Megachips // Chiptuning Hizmetleri Kurumsal Websayfası - Chiptuning.com.tr adresinden bayilerime ulaşabilirsiniz.
arkadaslar bugun palio 1.3 multijet aracim fazla yakiyordu hemen bir bosch turbo servisine gittim o da arabayi denerken debimetreyi söktü eskiden dik yokuslari 1.vitesle zor cikan arabam simdi 3.vites istiyor sorum su debimetre sokulmesi motora zarar varmi aracimla uzun yola cikicam fazla yakarmi yolda kalmayalim sonra ☺
debimetreyi söküp uzun yola gittim arkadaslar inanmicaksaniz ama cok fark etti arabam 250km lik yolu 30-40 tl arasi gitti yokus yukari 5.vites bile istiyor eger bu egr motora zarar vermiyorsa cikartip gezerim daha iyi ama debimetre(akismetre) degiserek daha fazla performans elde edeceksem tabiki degistiririm bu arada arac 1.3multijet palio dynamic 70hp saygilar herkese
Banada pahalğ geldi. İzmitte olup sanayide bu işi yapacak ustası olan varmı acabe
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri