ben 120.000 bakımı için önümüzdeki hafta sanayideyim bu egr olayını ustam ile görüşeceğim.
ben 120.000 bakımı için önümüzdeki hafta sanayideyim bu egr olayını ustam ile görüşeceğim.
FIAT LINEA 1.3 EASY
arkadaşlar bu konu önemli eğer yakıtı artırıyor ve performansı düşürüyorsa bende iptal ettirmeyi düşünüyorum
Motor arıza ışığı yandı. Ustama götürdüm baktık egr sorunu. Temizlenmesi lazım dedi. 200 tl ye olur dedi.
Fiyat uygunmu veya izmitte bunu yapaçak ustası olan varmı. Araçı yeni aldım 2006 punto 90 hp. 77.000 Km. De
Egr. Performansı rüşürüyormu biymiyorum.
EGR yakıt tüketimini kötüleştirmektedir. Yabancı yerli makalelerde deney sonuçlarına bakarak bunu görebilirsiniz.
Motor tasarımı yapan bir şirkette 2 yıl kadar çalıştım. EGR oranı arttıkça aracın yakıt tüketimi artmaktaydı. Hatta motor ömrüde kısalmaktadır. EGR birtek emisyonları düşürmeye yarar. Kanuni zorunluluklardan dolayı ( 2005/55/EC ) üreticiler buna mecburdur.
bir forumdan alıntıdır
Araçlarda bulunan her parçanın mutlaka bir şekilde otomobile faydası olduğu yönündeki bir çok mesajınızı okudum ve gerçekten çok etkilendim.. şimdi sizin engin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak için şunları sormak istiyorum..
1)herkezin söküp atmak için can attığı KATALİTİK KONVERTÖR lerin araçlara ne gibi faydaları vardır? teoride çevre kirliliğinin önlenmesi yanında yanmadan atılan yakıtın kontrolü ve bu sayede yakıt ekonomisi sağlanması için dizayn edildiğini fakat pratikte ne yazıkki hiçde böyle olmadığını hepimiz biliyoruz. (egzost sistemi üzerinde oluşturduğu direnç nedeniyle) katalizör iptal edilip lambda sensörü egzost gazıyla iyi temas edecek şekilde uygun biryere monte edildiğinde araçta performans artışı ve direnç oluşturmadan yanmayan yakıt kontrol edildiğinden yakıt tüketiminde azalma olduğunuda biliyoruz.. e o zaman ARACA FAYDASI nedir bu katalizörün gerçekten merak ediyorum.. çevre kirliliğini önlemeye çalışmaktan başka ne işe yarar araç üzerinde..?
2)Egr valfinin araç performansı ve haliyle yanma verimine negatif hiçbir etkisi olamayacağını yazmışsınız.. Makine Mühendisliği Öğrenciliğim sırasında kimse bana CO in O2 den daha yakıcı olduğunu anlatmadı benim hocalarımmı çok kötüydü yoksa sizmi biraz eksiksiniz?? şimdi diyeceksinizki yanmayan yakıtta yeniden yanma odasına gidiyor ve yakılıyor. yanma odasından yanmadan çıkan yakıt depodaki yakıtla aynımı sanıyorsunuz?? o yakıt yanmamış değil kısmen yanmış ve karbonlaşmaya uğramış yakıttır bu sırada enjektörlerden çıktığı gibi partiküller halinde değildir ve hızlı bir şekilde buharlaşıp yanmaya katılması beklenemez. tamam küçük bir kısmı yanar ve dışarıya kullanılmadan atılan enerji kaynağı azaldığından çok çok küçükte olsa bir tasarruf sağlar ama tüm sistemlere kurum yapar ve bu şekide verim düşürür. bu bilgiler ışığında egr sisteminin motor sıcaklığını optimum seviyede tutmaktan (ki önemlidir) başka ne faydası olabilir?? özellikle rezalet yakıtların kullanıldığı ülkemizde zararları daha fazla değilmidir?
forumdan alıntıdır
Arkadaşlar ben dün akşam Shell V-Power GTL yakıtı denedim. 2 yada 3 yakıt alımından sonra etkilerini daha çok hissedeceğimi söylediler. Kısaca olay şu sıfır kükürt oranı ve performans. Dün akşam 3. vitese kadar her kalkışta gazı sonuna kadar basmama rağmen sıfır duman attı. Ki dizel için çok şaşırtıcı. ( Normalde arkadaki arabaların farlarında dumanımı görürdüm. ) Yakıt doğalgazdan euro dizel e dönüştürülüyormuş. Ve sıfır kükürt oranına sahip. Yalnız lt fiyatı 4,09 TL ama bir kaç kere daha alıp deneyeceğim ve performans artışınada bakacağım.
arkadaşlar euro 5 motorlarda çok daha etkin kullanılıyor bu egr. Euro 5 motor dan nasıl iptal ederiz bu egr yi
mekanik olarak iptal etmeniz gerekir. manifolta giden ekzost gazını bir şekilde kesmeniz gerekir yani. yazılımsal olarak imkanı yok. ya egr nin fişini çekeceksiniz (arıza lambasını yakar, araya direnç konarak belki arıza lambası söndürülebilir) yada egr yi söküp gaz girişi kısmına uygun şim kestirip komple kapatacaksınız.
egr yi temizlettikten sonra manifolt temizliği yaptırmanız şiddetle önerilir
monifolda gide eksoz gazının önünü mekaniksel olarak kestiğimizde, araba egr pozisyonunu doğrulayamayacağı için egr hatası üretecek, sadece monifoltun önünü tıklamak yetmez birde elektronik olarak egr pozisyon setinin doğru olduğunu ecu ya bildirmek gerekli bunu nasıl yapacağız.
egr nin fişini çekersek, arıza lambasını yanacak. peki tekrar takınca sönermi?
hayır sönmez resetlenene kadar alarm görünür.
egr yazılımlı iptal olur 1.3 de mekanik iptal olmaz 1.9 jtd olur anca
nasıl yani ne farkı var mjt ile jtd arasında
fişi hemen takınca arıza lambası sönmese bile belli bir süre sonra sönecektir. veya akü
(-) kutup başını söküp 10-15 dakika beklersek söner sanırım...
İtinayla EGR yazılımsal kapatılır..
yakınlarınızda mutkala bir Megachips Yükleme Merkezi vardır..
konu ile alakalı makalelerimi dizelim.com dan okuyabilirsiniz..
Cevap: MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX
bu sayfanın sonuna doğru ilgili forumun yöneticisi bir arkadasımızla yaptığımız bir söylesi var..
konu ile alakalı net bilgiler mevcut..
nedir bu egr ya!
ben egr yi iptal ettirdim yada temizlettim ,
şöyle idi şöyle oldu diyen biri yokmu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri