burank16 Nickli Üyeden Alıntı
O kadar emsal varken keşke slikon çektirmeseydiniz.Parça kaynaklı sorunda yan sanayi suçludur yan sanayiye fatura etmeleri gerekirdi stopları.Sonuçta sizin vereceğiniz karar.Benim aracınkileri söylediklerine göre stopları değiştirdiler çünkü herhangibir evrak vermedikleri için tam olarak bilemiyoruz.Kontak anahtarımı değiştirdiler tam kapanmıyor diye ama tabi servis bunun sebebini arzalı olarak bildirdi ben illaki değişim istediğimi söyleyince değiştirdi,şimdide sağ kapı hoporlerindeki ses sorunu ile uğraşıyorum.İlk önce sorun yok dediler 2. gittiğimde yine itiraz edeceklerken sorunu gösterdim hoporlör değişti,sorun devam edip 3. gittiğimde yine sorun yok 4 kapıdada aynı hatta bütün puntolarda denemişler aynıymış,bunları deneyen ve bilgiyi verende serviste bir kişi var ustaları maşallah motor,kaporta,mekanik,elektrik,ses-müzik sistemi herşeyden anlayan bilir kişi o nedense,çok anlıyormuş gibi,her eve lazım misali,şimdi başka FIAT servisine bu sorundan dolayı götürdüm ve diğer servisin yaptıklarını söyledim onlarda sistemden de gördüler cd çaları servisine gönderdiler kontrol etmeleri için.Sorunu şuydu ses seviyesini 34-36 seviyesinde açtığınızda bu radyo veya cd olsun müziği kesik kesik veriyordu sağ kapıdaki.Sizlerin araçlarındada bu sorun varmı bilmiyorum.İlk gittiğim servis şuan beni sorunlu müşteri olarak ilan etti ve hatta servisin müşteri hizmetlerindeki bayan daha önceleri servisten 2 gün sonra puanlama için arardı o dai aramadı.O gün ben sorun görmedik dediklerine sinirlenince bayan ilgilenmedi bile benim ile.Servisler sorunları çözmeye çalışmak yerine müşteriyi sorunlu gösteriyorlar ama FIAT Genel merkezdekiler müşteriye yalan söylerse servislerden de fazla birşey beklememek gerek.Umarım silikonlar sorununuzu çözer.
Yer imleri