Sayfa 9/10 İlkİlk ... 5678910 SonSon
184 sonuçtan 161 ile 180 arası

Konu: Arka stoplarımın buhu sorunu çözüldü (fazla dert yanan sorunlu evo sahibiyim)

selahattin cevik
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. selahattincevik01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06an7281
    Edilen teşekkür: 149

Alıntı Mr.ze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana soylenen de Fiat tan yeni bir yazi gelmis.ilk olarak silikon cekilecek eger olmaz ise yenisi ile degistirilecek diye. Simdi silikon cektiler. Yine yaparsa yenisi ile degistirecekler.

Sent my iPad using HD
    Servisler arasında bu kadar bariz uygulama farkı olmamalı diye düşünüyorum.Zaten bütün bir kışı bu problemle geçirdik.Silikonla bu işi geçiştiremezler.İstersen konuyu bir araştırayım gün içerisinde de bilgi veririm.

kunt ozveren
    Fiat 500X Multiair Turbo Mr.Freeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı selahattincevik01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servisler arasında bu kadar bariz uygulama farkı olmamalı diye düşünüyorum.Zaten bütün bir kışı bu problemle geçirdik.Silikonla bu işi geçiştiremezler.İstersen konuyu bir araştırayım gün içerisinde de bilgi veririm.
    Tesekkur ederim. Yaz geldigi icin simdi bugu yapip yapmayacagini anlamak zor. Arabanin garantisi devam ettigi icin bir sikinti da yok. Havalar sogumadan silikonun ise yarayip yaramadigini anlayamayacagiz. O yuzden kisin gelmesini bekleyecegim. Zaten arabayi yazin kullanmiyorum garajda yatiyor.

Sent my iPad using HD
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

drive italian , kiss french

Fırat BAYHAN
    burank16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

Tesekkur ederim. Yaz geldigi icin simdi bugu yapip yapmayacagini anlamak zor. Arabanin garantisi devam ettigi icin bir sikinti da yok. Havalar sogumadan silikonun ise yarayip yaramadigini anlayamayacagiz. O yuzden kisin gelmesini bekleyecegim. Zaten arabayi yazin kullanmiyorum garajda yatiyor.

Sent my iPad using HD
    O kadar emsal varken keşke slikon çektirmeseydiniz.Parça kaynaklı sorunda yan sanayi suçludur yan sanayiye fatura etmeleri gerekirdi stopları.Sonuçta sizin vereceğiniz karar.Benim aracınkileri söylediklerine göre stopları değiştirdiler çünkü herhangibir evrak vermedikleri için tam olarak bilemiyoruz.Kontak anahtarımı değiştirdiler tam kapanmıyor diye ama tabi servis bunun sebebini arzalı olarak bildirdi ben illaki değişim istediğimi söyleyince değiştirdi,şimdide sağ kapı hoporlerindeki ses sorunu ile uğraşıyorum.İlk önce sorun yok dediler 2. gittiğimde yine itiraz edeceklerken sorunu gösterdim hoporlör değişti,sorun devam edip 3. gittiğimde yine sorun yok 4 kapıdada aynı hatta bütün puntolarda denemişler aynıymış,bunları deneyen ve bilgiyi verende serviste bir kişi var ustaları maşallah motor,kaporta,mekanik,elektrik,ses-müzik sistemi herşeyden anlayan bilir kişi o nedense,çok anlıyormuş gibi,her eve lazım misali,şimdi başka FIAT servisine bu sorundan dolayı götürdüm ve diğer servisin yaptıklarını söyledim onlarda sistemden de gördüler cd çaları servisine gönderdiler kontrol etmeleri için.Sorunu şuydu ses seviyesini 34-36 seviyesinde açtığınızda bu radyo veya cd olsun müziği kesik kesik veriyordu sağ kapıdaki.Sizlerin araçlarındada bu sorun varmı bilmiyorum.İlk gittiğim servis şuan beni sorunlu müşteri olarak ilan etti ve hatta servisin müşteri hizmetlerindeki bayan daha önceleri servisten 2 gün sonra puanlama için arardı o dai aramadı.O gün ben sorun görmedik dediklerine sinirlenince bayan ilgilenmedi bile benim ile.Servisler sorunları çözmeye çalışmak yerine müşteriyi sorunlu gösteriyorlar ama FIAT Genel merkezdekiler müşteriye yalan söylerse servislerden de fazla birşey beklememek gerek.Umarım silikonlar sorununuzu çözer.

kunt ozveren
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı burank16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar emsal varken keşke slikon çektirmeseydiniz.Parça kaynaklı sorunda yan sanayi suçludur yan sanayiye fatura etmeleri gerekirdi stopları.Sonuçta sizin vereceğiniz karar.Benim aracınkileri söylediklerine göre stopları değiştirdiler çünkü herhangibir evrak vermedikleri için tam olarak bilemiyoruz.Kontak anahtarımı değiştirdiler tam kapanmıyor diye ama tabi servis bunun sebebini arzalı olarak bildirdi ben illaki değişim istediğimi söyleyince değiştirdi,şimdide sağ kapı hoporlerindeki ses sorunu ile uğraşıyorum.İlk önce sorun yok dediler 2. gittiğimde yine itiraz edeceklerken sorunu gösterdim hoporlör değişti,sorun devam edip 3. gittiğimde yine sorun yok 4 kapıdada aynı hatta bütün puntolarda denemişler aynıymış,bunları deneyen ve bilgiyi verende serviste bir kişi var ustaları maşallah motor,kaporta,mekanik,elektrik,ses-müzik sistemi herşeyden anlayan bilir kişi o nedense,çok anlıyormuş gibi,her eve lazım misali,şimdi başka FIAT servisine bu sorundan dolayı götürdüm ve diğer servisin yaptıklarını söyledim onlarda sistemden de gördüler cd çaları servisine gönderdiler kontrol etmeleri için.Sorunu şuydu ses seviyesini 34-36 seviyesinde açtığınızda bu radyo veya cd olsun müziği kesik kesik veriyordu sağ kapıdaki.Sizlerin araçlarındada bu sorun varmı bilmiyorum.İlk gittiğim servis şuan beni sorunlu müşteri olarak ilan etti ve hatta servisin müşteri hizmetlerindeki bayan daha önceleri servisten 2 gün sonra puanlama için arardı o dai aramadı.O gün ben sorun görmedik dediklerine sinirlenince bayan ilgilenmedi bile benim ile.Servisler sorunları çözmeye çalışmak yerine müşteriyi sorunlu gösteriyorlar ama FIAT Genel merkezdekiler müşteriye yalan söylerse servislerden de fazla birşey beklememek gerek.Umarım silikonlar sorununuzu çözer.
    Eger bugu yaparsa degistirecekler. Bunu anlamak icin sonbahari bekleyecegim.
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Eger bugu yaparsa degistirecekler. Bunu anlamak icin sonbahari bekleyecegim.
    Farların buğu yapması için sonbaharı beklemenize gerek yok.Aracı iice yıkadıktan sonra farları yakın.Stoplar ısınınca buğulanma başlıcaktır.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Mustafa ZEYTİN
    mstfzytn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 2

Benim arka stoplar ve tesisatı da iki gün önce Kavaklıdere oto servisinde iyileştirilmiş yeni versiyonu ile değişti. Müslüm bey ile yeni stopları beraber inceledik. Farın arka tarafında kasaya oturan bölümün izolasyonunu daha iyi yapmışlar. İki gündür Ankara'da yağmur yağıyor şimdilik bir problem yok.

kunt ozveren
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farların buğu yapması için sonbaharı beklemenize gerek yok.Aracı iice yıkadıktan sonra farları yakın.Stoplar ısınınca buğulanma başlıcaktır.
    Yeni yıkattım garajda yatıyor.
    Yarın 17 inch jantları takmak için çıkartacağım.
    Nasıl olsa garantisi devam ediyor.Acelem yok.
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

Kıvanç A.
    ekartoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 70

Ben de Ankara Oto'da değiştirdim geçen hafta. İlk gidişimde duyular değişmişti. Sorun devam etti. Farklı bir işlem yapılmadan iyileştirilmiş arka stop siparişi verildi ve yenileriyle değiştirildi. Ankara'da olup bu sorunu yaşayanlar Ankara Oto'ya da başvurabilir.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Her Servis Stopları değiştirme yoluna giderken sizin ki niye böyle bir yola başvuruyor anlamış değilim. Hani karar sizin ama, sonbaharı beklemeden emsal olaylar varken gidip direk değişmesi yönünde görüşmeniz ve diretmeniz yada servisinizi değiştirmeniz. Fiat zaten bu durumla ilgili değişmesi gerektiğiyle ilgili bülten yayınladı.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben ilk gittiğimde silikon çekildi, geçmedi, stop değişti, gene geçmedi gene bir yazı geldi onu uygulayacağız dediler ama yaz geldi. baharı iple çekiyorum

Güneş Göztepe
    sunlogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 4

Merhaba arkadaşlar, biraz önce fiat sitesinden aşağıdaki yazıyı gönderdim. Bakalım sonucu ne olacak.
    1 -Aracımın sağ arka tarafından gelen sesleri 1.5 sene olmasına rağmen hala kesememiş olmamız, araca binen arkadaşlarım bagajda birini mi saklıyorsun birini mi kaçırdın biri arkadan vuruyor diyorlar
    2 - Sağ ve sol arka kapılarımın kapı kilit mekanizmaları, gergi yayları değişmesine rağmen sağ arka kapıdan sesler gelmeye devam etmekte ve her iki kapımda zor açılmaktadır.
    3 – bu yeni oluşan bir ses. Torpido gözünden ve konsoldan sesler gelmekte ayrıca klimayı yada havalandırmayı çalıştırdığımda sanki içerde çatapat patlıyor gibi sesler gelmeye başladı.
    4 -Bu sene ocak ayında farkına vardığım stop lambalarımın buğulanma sorunu ile ilgili olarak aracımın bakımlarını yaptırdığım servis ile iletişime geçtim. Servis ile görüşmelerim sonucunda ilk etapta Fiat Merkezden gelen bu sorun ile ilgili yayınlanan çözümü uyguladık, ancak çözüm önerisi işe yaramadı. Bunun sonucunda İtalyadan stop lambalarının gelmesi için servis aracılığı ile merkezinize talepte bulunduk. Bu güne kadar bu konuda herhangi bir gelişme olmadığını belirtmek istiyorum. Saygılarımla.

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Sizde benim gibi sikintilar yasamisiniz ama insan bazen bi noktadan sonra pes ediyor ugrasmaya insallah en kisa surede cozulur hersey

Güneş Göztepe
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizde benim gibi sikintilar yasamisiniz ama insan bazen bi noktadan sonra pes ediyor ugrasmaya insallah en kisa surede cozulur hersey
    bu zamana kadar pes etmemeye calıstım ama bu seferde de cozulmezse artık satana kadar hiiiçççççç uğraşmıcam çünkü yoruldum. benden sonra binen kişi aracın problemlerini gormeyecek ...

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Standart bende uğrasmıorum artık

Alıntı sunlogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu zamana kadar pes etmemeye calıstım ama bu seferde de cozulmezse artık satana kadar hiiiçççççç uğraşmıcam çünkü yoruldum. benden sonra binen kişi aracın problemlerini gormeyecek ...
    walla usta bende pek uğrasmıorum artık ufak tefekle ölümlü dünya motorounda yürüyeninde bişi olmasında ne olursa olsun düzelir allah büyük

Güneş Göztepe
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

walla usta bende pek uğrasmıorum artık ufak tefekle ölümlü dünya motorounda yürüyeninde bişi olmasında ne olursa olsun düzelir allah büyük

26.05.2012 yazılan yazı alınmış olacak ki bugün isyan noktasına getirmiş yine. (buğu sorunu) Ben iki kere mail attım 4 maddelik yazılanları. geri dönüş yapan olmadı. Baktım kimse aramıyor 25.05.2012 ben aradım siz aramayınca ben aradım sizi diye... hemen ilgileniyoruz size dönüş yapacağız dedi mt. bugün oldu arayan soran yok gelen sesler artmaya başladı sanki arabanın her yerinde ufak yaratıklar var ve bundan zevk alıyormus gibi ses cıkartıyorlar ... eski arabam getz den sonra bi daha almam demiştim tek bir yerden ses geliyordu konsoldan sanırım gelen gideni arattı

Güneş Göztepe
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

26.05.2012 yazılan yazı alınmış olacak ki bugün isyan noktasına getirmiş yine. (buğu sorunu) Ben iki kere mail attım 4 maddelik yazılanları. geri dönüş yapan olmadı. Baktım kimse aramıyor 25.05.2012 ben aradım siz aramayınca ben aradım sizi diye... hemen ilgileniyoruz size dönüş yapacağız dedi mt. bugün oldu arayan soran yok gelen sesler artmaya başladı sanki arabanın her yerinde ufak yaratıklar var ve bundan zevk alıyormus gibi ses cıkartıyorlar ... eski arabam getz den sonra bi daha almam demiştim tek bir yerden ses geliyordu konsoldan sanırım gelen gideni arattı
    salı günü servisten gelen telefon ile aracımı akşamına servise teslim ettim. italyadan geldiği söylenen stoplar, değiştirilen kabloları ile aracıma takılacak ve diğer problemleri giderilmeye çalışılacak. umarım bu sefer sesler kesilir de bende rahat rahat aracımı kullanırım

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

salı günü servisten gelen telefon ile aracımı akşamına servise teslim ettim. italyadan geldiği söylenen stoplar, değiştirilen kabloları ile aracıma takılacak ve diğer problemleri giderilmeye çalışılacak. umarım bu sefer sesler kesilir de bende rahat rahat aracımı kullanırım
    benimde duylar, lambalar falan değişti ama yine geçen gün eşim görmüş buğu yapmış

ahmet sayal
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. sayal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    45 EA 925
    Edilen teşekkür: 47

arkadaşlar stoplar italyan falan değil markası mako türk malı fakat duyların olduğu kısım komple kapalı ayrıca bu stopları takarken soketlerde değişiyor çünkü çok fark var ben değiştirdim 3 ay oldu buğu sorunu şimdilik yok

yılmaz yüksel
    enigmaa37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı sayal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar stoplar italyan falan değil markası mako türk malı fakat duyların olduğu kısım komple kapalı ayrıca bu stopları takarken soketlerde değişiyor çünkü çok fark var ben değiştirdim 3 ay oldu buğu sorunu şimdilik yok

kaç saatte değiştirdiler stopları?

ahmet sayal
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. sayal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    45 EA 925
    Edilen teşekkür: 47

Alıntı enigmaa37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç saatte değiştirdiler stopları?
    1 saat sürdü soketler uğraştırıyor üzerindekileri kesiyorlar yeni soketleri takıyorlar

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 5678910 SonSon