Alıntı karadenizvekaradeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçek adım Hasan Gerçek soyadım PULUR...
Kuşkusuz aynı isimle Türkiye'de ve Dünya'ta birçok insanın olabileceği gerçektir. MEsleğim ise yine anladığınız üzere gazetecilik değil Belediye'de mimarlık. Yaşım ise onunla kıyaslanmayacak kadar genç. Bu siteye markayı özellike vermedim ki FİAT formu olduğu için. Bunu yanlış anlaşılacağı düşünesi ile yaptığımdan saygılı olduğumu düşünüyorum. Yine saygılı olduğumu düşünüyorum ki yalnızca yaşadıklarımı anlatarak sizlerde soru işaretlerini tetikleyerek daha geniş tartışma fırsatını sizlere sunarak sizlerdeki otomobilerin eğer iyi ise bunu pekiştirmeyi sağladım. Ve yine saygılı olduğumu düşünüyorum ki kendi arabamın da lüks bir araç olmadığını tam tersine kendi halinde mütevazi bir araç olduğunu özellikle vurguladım.

Yaşadıklarımı henüz yeni bir arkadaşımın bir Fiat alarak memnun kalmaması ve sen haklıymıssın demesi üzerine duyarlı ve sıradan bir vatandaş olarak yazdım. Fiat otomobillerde (ki özellikle otomobil grubu diyorum, bunu ticari araçlar için söylemiyor tam tersine başarılı buluyorum) kullanılan işçiliğin ve malzemenin(örneğin plastik malzemenin kalitesizliği dikkatinizi hiç çekmiyor mu. İş yerimizin hemen yanında bulnan Fiat bayisine uğrayarak Linea model arabanın iç ve dış aksamlarını kontrol ettim. Hepsinin öylesine tutturulmuş olduğunu gördüm. Çok gördüğüm ve İnşallah bir daha görmek istemediğim bir çok kötü tafik kazasında hangi arabanın ne kadar darbe aldığını gördüm.

Tabiki hepimizi dikkatli araba kullnarak ölümleri ortadan kaldırabiliriz. Herşey tabiki insanda bitiyor.

Hepinizden özür dileyerek huzurlu bir araba sahipliği dilerim. Sevgiler.
ilk mesajınızın böyle bir mesaj alması tepki çekti ve bence son derece normal...

ayrıca almera ile puntoyu veya fiatın herhangi bir aracını kıyaslıyorsanız zaten söylicek bişey yok...