Arabayı kitliyorum sağ arka kitlenmiyor
2011 model grandem var.Arabamı uzaktan kumanda ile ya da kapıdan anahtar ile kitlesem de sağ arka kapı kitlenmiyor. Çocuk kilidini devre dışı bıraktım tekrar denedim yine olmadı. Arabayı kilitlerken her kapıdan ses geliyor ama sağ arka kapıdan hiç ses gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım.
Sağ arka kapı kilitlenmiyor
Arabam 2011 model, sigortası da bitmiş durumda . Sağ arka kapı kilit mekanizma sisteminin maliyeti nedir acaba. Bu soruna ben müdehale edemem mi ki.?
Ce: Punto sorunları & eleştiriler - Lütfen herkes sorunlarını yazsın
arkadaşlar herkese meraba aracım 1.3 multıjet pop direksiyonu çevirirken uğultu sesi geliyor aracımdan neden gelir acaba bi bilgisi olan veya aynı durum başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
2006 Model aracım 3. sahibiyim benden önceki bayanmış binmemiş bile.İlk aracım diye uğraşayım diyorum söktüğüm vidayı geri takamıyorum.
1-Cidden malzeme kalitesi çok kötü. Göstergeleri söktüm takarken vida diş yedi öyle kaldı
2-Kapıları hop. için söktüm geri takarken vidalar oturmadı arada boşluk
3-Sol farı tarafını tasarlayan mühendis sanırsam kördü.Ampul değiştireyim dedim elleyen usta kırdı çıkaramadım tamponu söktüler geri taktılar tampon cak cuk oynuyor :(
Ya ben hep malına denk geliyorum ki yaşadığım şehir itibariyle usta yokluğu çekiyorum.Ya da ben de şans yok.Nasipse İzmir'e gidince çagdağ oto'ya bırakacağım
iyi günler arkadaşlar
dün akşam kontağı kapattım ama farlar açık kaldı tabi stop ettiği için araç sıkıntı olmaz diye düşündüm sonra köye gittim aracı stop edip tekrar çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde araç çalışmadı servisi aradım akünün büyük ihtimalle bittiğini söylediler ama akü daha geçen sene çok iyiydi sizce sebep gece farları açık unutmam mı aracın farları yanmadığı halde kontrol panelinden açık bırakılması aküyü yer mi ?