Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
108 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Puntolarımızın savrulması !!!

Fatih Y.
    dreamerdaddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Walla benim daha çok hoşuma gidiyo direksiyonu fazladan kırdınmı arka kendini bırakıyor el freni çekmeden etkisi oluyo önceden arkadan itişli araba kullandıgımdan biraz hasret kaldım arkayı attırmaya ...Aslında bunlar bir yana zorladıktan sonra her araç savrulur arkadaşlar dikkat etmek lazım limiti zorlamamak lazım Allah hepimizi kazadan beladan korusun..

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sorun lastiklerinde. havalarını kontrol ettir ve indir. ayrıca lastikleri yediysen de kıç atması normal her araba atar. bunca araba kullandım. punto sınıfına göre en az kıç atanlardan..

Kubilay HALAT
    Qubee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    00
    Edilen teşekkür: 26

ben deli kıç atıyom her gün geçtiğim tenha bi kavşak var kıç atmayı geçtim direk yanyan dönmeye çalışıyom çoğu kez de başarıyom artık önden kayma bi kere meşrutiyete dönerken gaza basınca oldu. yol da ıslaktı arabanın burnu aldı başını gitti. bridgestone lastikler çok dandik hem hemen kıç atıyo hem de abs çabuk giriyo devreye. en kısa zaman da değişecem inş.

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

lastikleri 30 la şişir derim en azından sana yardımcı olur

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaş bridgestone a dandik demiş . en kaliteli lastiklerden biridir. sen bi öteki dandik markaları veya çin işi lastik kullan bakalım ne olacak.

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Bridgestone'un hangi modeli var sizin araçlarda?
    Cihan'ın da dediği gibi, Bridgestone en kaliteli lastik üreticilerinin başında yer alır.

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

bendede brigeston var ama her halde adi olanı b-250 yazıyor bide benim jantlar celik ama yine savruluyorum bu hafta lastikleri değiştircem yokohama alacagım

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Bagaja 100-150kg kum atın birşey olmaz
    Bizim araçların bir miktar arkadan kayma eğilimleri var maalesef.Ancak esas önemli olan aracın bu kaymadan sonra hemen toparlanabilmesi-kontrol altına alınabilmesi, direksiyon tepkileri oldukça iyi bence...

Kubilay HALAT
    Qubee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    00
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş bridgestone a dandik demiş . en kaliteli lastiklerden biridir. sen bi öteki dandik markaları veya çin işi lastik kullan bakalım ne olacak.
    dostum biliyom bridgestone lider marka f1de olduğu gibi ama bu fabrikalara özel ürettiği b-250 mi öyle bişey modeli olan lastik çok kötü. Hatta bi arkadaş yazmıştı bridgestone bayisi bile kabul ediyomuş dandikliğini o modelin. ucuza fabrikalara ürettiği lastiklermiş bunlar. Yoksa dünyadaki en iyi markalardan biri benim bildiğim de

SERKAN S
    KARŞIYAKA'LI KeOpS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 S* 35*
    Edilen teşekkür: 4

valla benımkıde atıyo ama bazen lımıtlerı yukseltıyorum nıye attıgını bılıyorum yanı
    ama dıkkat edın arkadaslar cok zorlamaya gerek yok
    diyene bak bıde

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Arabada ralli genleri var.

Gökhan GENÇ
    Electronics Engineer gokhan_genc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    59 SD 470
    Edilen teşekkür: 3

Yol tutuş bakımından sınıfının en iyi araçlarından biridir GP.O bakımdan araçta herhangi bir sorun yok.En iyisi sen fazla basmamaya çalış...
    ...because failure is not an option.

Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ

Mustafa Emir Ermin
    Mustafa Emir Ermin Fangio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 VV 534
    Edilen teşekkür: 146

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lastikler bridgestone ise her yerden kayıyo hayatımda bu kadar dandik bir lastik görmedim ya
    ulen senin yaşın kaç daha kaç araba lastiği test ettin uel: de en dandik lastik diyosun bridgestone için :bansign: :zuhaha:
    şaka bi yana yukarıda da belirtildiği gibi yol tutuş için özellikle bizim arabalar için lastik seçimi sırasında bu işin ehli kişilere danışılmasında yarar var.Bridgestone ER 300 Turanza kullanıcı olarak lastiklerimden çok memnunum tavsiye ederim...
    Konu Fangio tarafından (19/04/2007 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

B-250 konusunda bişey diyemem ama bende de ER 300 Turanza var. Gayet memnunum. Diğer aracımızda da aynı model lastik var. Zaten benim bagajda kafadan 100 kg ağırlık sürekli olduğu için, kayma sorunu ile pek karşılaşmıyorum

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

b 250 ler fabrika çıkışlı takılyormuş. ayrıca bnmki ni deiştirmek için baya uraştım sipariş falan verdiler yani brdgstne b 250 eski bi lastik ve bayilerde yok hbrnz olsn

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

Alıntı utku952 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b 250 ler fabrika çıkışlı takılyormuş. ayrıca bnmki ni deiştirmek için baya uraştım sipariş falan verdiler yani brdgstne b 250 eski bi lastik ve bayilerde yok hbrnz olsn
    iki ayri lassa/bridgestone bayisi b250 lerin piyasaya satisa verildigini ama hic kimsenin bu lastiklerden almadigini söyledi.

ancak 175*65*15 lastik ölçüsü zor bulunan bir ebat olduğundan lastikleriniz bu boysa bulmak zor olur mutlak.

b250 leri en yeni honda civiclerde de görüyorum. onlarinda default lastigi olmus.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı Fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen senin yaşın kaç daha kaç araba lastiği test ettin uel: de en dandik lastik diyosun bridgestone için :bansign: :zuhaha:
    şaka bi yana yukarıda da belirtildiği gibi yol tutuş için özellikle bizim arabalar için lastik seçimi sırasında bu işin ehli kişilere danışılmasında yarar var.Bridgestone ER 300 Turanza kullanıcı olarak lastiklerimden çok memnunum tavsiye ederim...

abicim benim peder 15 yıl pirellide çalıştı sayısız test antremanına katıldı bende hep yanında oturdum ayrıca dedemde hala manisada pirelli bayisilastik konusunda ellerinden öperim ben bridgestone kötü demiyorum ama b250 modeli gerçektende çok kötü,inşallah alessiolarımı aldıım zaman pirelli P-Zero Rosso giydiricem
    Konu SteinGP tarafından (20/04/2007 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Mustafa Emir Ermin
    Mustafa Emir Ermin Fangio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 VV 534
    Edilen teşekkür: 146

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim benim peder 15 yıl pirellide çalıştı sayısız test antremanına katıldı bende hep yanında oturdum ayrıca dedemde hala manisada pirelli bayisilastik konusunda ellerinden öperim ben bridgestone kötü demiyorum ama b250 modeli gerçektende çok kötü,inşallah alessiolarımı aldıım zaman pirelli P-Zero Rosso giydiricem
    Pirelli dedin mi bi de P-Zero dedin mi akan sular durulur vallahi ama hamurları yumuşak diye pek tercih etmedim ben.Alfa 156 sı olan arkadaşım taktı ve gerek yol tutuş gerekse sürat performansından çok memnun ama arabalarımız kapasiteleri belli olduğundan sanırsam P-Zero lar fazla gelebilir sana düşüncesindeyim...:ok:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

fazla gelceğini bende biliyorum ama süper bi lastik ya,ömrü 30bin km diyolar ama mutlaka takıcambelki konfor açısından olmayabilir ama aqua-planing,yanal ivmelenme ve pist zamanlarında pirelli her zaman hepsinden iyidir
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

özgün özcan
    Atam İzindeyiz! tangozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyonkarahisar
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    03 PB 144
    Edilen teşekkür: 7

Arkdaşlar merak ettim ssizin puntoların farbrika çıkış lstikler bridgestone mi?benim arabanın pirelli ?

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon