Alıntı Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben aracimi daha almadim. Haftasonu teslim alacagim bayiden. Gerekirse iptal ederim satisi ki zaten gozum cok korktu bu city direksiyon mefhumundan. Bayiyle gorusup city fonksiyonu olmayan arac varsa onu isteyecegim. Yoksa iptal etmeyi dusunuyorum fakat almis olsaydim araci, 2. gunum bile olsa uzerine koskoca afisi yapistirir gider FIAT'in onunde eylem yapardim.
Valla arkadaşım eğer şu anda şu kafamla senin konumunda olsaydım o aracı almazdım. !!! Belki garantin var diye bozulan parçaları değiştirebilirsin ama garantin bitince herşeyi cepten ödeyeceksin. Parçaları servisten alıp dışarıda yaptırmak istesen sana parçalarıda satmayacaklar. Gel burda yaptır yoksa parça yok diyecekler. Müşteri hizmetlerini arayacaksın memnun değilim sizden diyeceksin onlarda bu sizin görüşünüz diyecekler Bu benim ikinci Fiat aracım. Bundan sonrada asla Fiat marka bir otomobil almayı düşünmüyorum. Servis ve müşteri hizmetlerinin değişken tavırları yüzünden. Ayrıca sorunlu parçalarının arkasında durmayan bir firma olduğu kanaatindeyim.