Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili payback
bu is boyle kendi basiniza ugrasabileceginiz birsey degil. Sanayide yaptirip riske atiyorsunuz yine kendinizi.
Bakin bu is gercekten boyle hayiflanmakla olmayacak. Dava acin ve buradaki arkadaslari dayanak olarak gosterin. Ya da domain ve hosting konusunda yardimci olun. Bir domain alip bir site hazirlayalim. Google'da en ust sirada cikmasi icin ben elimden geleni yapacagim. Zaman buldukca siteyi guncelleyip tum sorunlari tek tek girerim. Tek istedigim bu sorunu yasayan arkadaslarin baslarina geleni sitede yazmasi. Daha sonrasi icin soz veriyorum ben ugrasacagim. Fiat'a siteyi kaynak gosterip bunun uzerine dusmelerini saglayacagim. Hatta bu sorunu yasamadigim halde, eger yasayan insanlar destek verirse bu isin dava boyutunu da ben ustlenecegim yeteri kadar kisi toplanabilirse. Yine tek istedigim, bu sorunu yasayanlarin ellerindeki evraklari bana ulastirip dava dilekcesine ek olarak sunmami saglamasi.
Bakin arkadaslar,
1. GP almasi icin telkinde bulundugum bir arkadas siteye denk gelip bu haberi okumus ve su anda katiyen bu arabaya yaklasmam diyor. Gunden gune duyuluyor bu haber.
2. Burada hayiflandikca, yalnizlasiyor bu sorunu yasayan arkadaslar. Sonunda pes edip cebinden karsilayip ugrasiyor ve cektigi stres de yanina kar kaliyor. Hayati tehlikesi 0 bile olsa cektirdigi stres yeter sebep.
3. Bireysel cabalariniz hic bir sonuc vermeyecek. FIAT da bunu iyi biliyor ve bir adim atmaya calisani hemen bir sekilde tatmin edip gonderiyorlar ama genel yine sorun yasiyor.
Ben bu sorunu henuz yasamadim. Aracim 2009 model ve daha 20 gunluk. Yani bu sorunu yasayip yasamayacagim bile muallak. Belki de yeni seride sorun cozulmus dahi olabilir ama kullaniciya boyle terbiyesizlik yapilmasini kaldiramadigim gibi, kendimi bu sorunu yasayanlarin yerine koydukca cildirasim geliyor. Bu sorunu ileride yasadigimda aynen bugun arkadaslarin yasadigi gibi yalniz kaldigimi dusunup uzuluyorum da. O yuzden, olabildigince destek olup imkanim oldugu surece yardimci olmak istiyorum. Gazeteci / yazar bir arkadasim da var. Bu isi sadece site boyutunda degil, medyaya da tasiyabiliriz. Hatta ili****iz olmayan tuketici gazetelerinden dahi destek alabiliriz. Yeter ki ciddi ciddi bu sorunu yasayanlar da bizim onlara oldugumuz kadar bize destek olsun..