139 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat'a davayı açıyorum, tek eksiğim yardımlarınız

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    xxx çetin
    xborsaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 118

arkadaşlar...daha detaylı yazacağım...fiat işçilik hariç bütün masrafımı karşıladı.benimle anlaşma yoluna gitti..benden 500 tl işçilik parası alındı.komple direksiyon konsulu a dan z ye değiştirildi.fakat bunu ayıplı mal nedeniyle yapmadı onu belirtmek isterim...

değişim GARANTİ KAPSAMINDA ARIZALARIMI BAN OTO YA BİLDİRMİŞ OLMAM VE BUNU KANITLAYABİLMEM SAYESİNDE YAPILDI...çok kastılar ama bütün delilleri sundum.bu nedenle aracımı tekrardan yaptılar...ama söyle diyim garantili olmadı...

kısaca açıklamak gerekirse
    1-aracın direksiyon kutusu komple gözümün önunde değişti
    2-bende 500 ytl gibi astronomik bir rakam alındı.(aslında bunu ben teklif ettim sorunun para olmadıgını belirmek için bu parayı vereceğimi isterseniz 5 ytl bir masraf cıksın genede sorunum çözulurse bu parayı çözen servise vereceğimi belirttim.sadece adam gibi bir servis olsun yeter dedim.Bursa ÇALIŞKANEL otoya 500 ytl işçilik geliri yazdım.onlarda aracımı ampüllerine varıncaya kadar kontrol ettiler hatta değiştirdiler ben söylemeden)
    3-garanti kapsamında değil demem sundan dolayı...mesela ben paramla alsaydım.bu parcayı 2 sene garantisi vardı.benim surem geçtiği için ve kayıtlarda bazı usulsuzlukler yakaladıkları için garantinin garantisi olmaz mantıgıyla garantiden yaptılar fakat garanti vermediler....
    4-suan bozulsun parca yapabilecek bir seyim yok....

şimdi sunu demek istiyorum....

birçok mail aldım ve bunların hepsini bu hafta cevaplandıracağım.işimin nedeniyle ve fiatla ilgili sonucu beklemek için bu haftaya kadar maillerinizi cevaplandıramadım..
    fakat bir konuya değinmek istiyorum.herkeste bir korku ben bunun nedenini anlamadım.birçok arkadasım topic'e destek maili attı öncelikle onlara çok tesekkur ederim.hotmail'ime gelen maillerin yarısından çoğunu açıkcası pek anlamıs değilim...
    -işte benim aracımda bu sorun şöyle basladı sonraında böyle olup fiat bana böyle dedi.tamam ben seni desteklerim ama bir yerde ismimi sakın söyleme!aracımın adı çıkmasın....
    -araçtan bıktım lanet olsun ama arızayı arasıra yaptıgından kimse duymadan satmak istiyorum gibi...bu yuzden acık destek veremem ama sonucu bana bildir eger olursa bende gideyim hemen değiştireyim....falan filan bence bu mailler mantık dışı ve cok yanlıs...aracınız neyse o dur arkadaslar.saklayarak birsey elde edemeyiz.ağlamayan bebeğe meme verilmez...benim değişti sorunum çözüldü..ok.. fakat 1 yıl sonra tekrar olursa ne olacak?yada yeni punto alsam olmayacagının garantisini verebileceklermi?bu korku ile yeni punto alabilecekmiyim bir daha?.neticede 200 km arıza yapanıda okudum bu formda...saklanmanın yerine bence ne yapabiliriz?ne yapmalıyız?..bunların cevabını bulmalıyız.üyelerin basından gecenler bir formda toplansa benim gibi uzun uzun yaşadıklarını yazsa,bunları toplu halde birincele ulaştırsak,çözum bulanlar ne yapmıs nasıl yapmış,uzmanlar ne demiş bunları araştırsak daha iyi değilmi?

birde biraz sitem gibi olacak ama gercekten formda basına bu olay gelenlerin yardım etmemesi üzerine acık acık konusuyorum...sitede aradığım desteği bulamadığımı düşünüyorum...bu topic e 30'a yakın mesaj yazıldı yarısına yakınını ben yazdım zaten....10 na yakın mail geldi 5-6 i ismini acıklamamı kesinlikle istemiyor...bu mantıkla nasıl bir çözüm üretebilirizki...inanın butun siteyi bastan sona 3 defa okudum.notlar cıkardım.fakat mail konusunda sanki gerekli desteği göremedim...sadece teknosada çalısan bir arkadasımız mükemmel bir mail gönderdi ve onun mailini görustugum yöneticilere ulastırdım...
    sitemkarım çünkü diğer aracım nedeniyle baska bir siteye daha üyeyim.ve acayip sekilde fikir alıs verisinde bulunduk.inanın burdan daha fazla mail geldi yol gösterildi.italyadan grup uyeleri yardımıma kostu.burda bunu bulamadım..kimse alınmasın...siteyi kötülediğim falanda yok yanlıs anlasılmasın..ama bizim bu sorunumuza bizden daha iyi kim çözüm bulacak ki ?...biz sorunumuza sahip çıkmazsak kim çıkacak..?herkesin dilinde servo böyledir city kroniktir..falan filan..ama bunu hep beraber kanıtlıyalım dediğimizda bir çözüm üretemiyoruz...ben elimden gelen tüm yardıma hazırım fakat organize olamadığımızdan biz punto kullanıcıları kronik olan bu city motoru problemimizi daima çekmek zorundayız ve bir çözüm de bulabileceğimizi düşünmüyorum...tek yol Allah'a dua etmek ve arızanın olmamasını istemek saygılarımla.....
    Konu xborsaci tarafından (16/03/2009 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 3 kişi xborsaci'ye teşekkür etti: