Arkadaşlar şimdi şunu belirtmek isterim.Bir kere kesinlikle bu site Fiat tarafından dönem dönem kontrol ediliyor.Çünkü nerdeyse fiat yöneticileri yazdıklarımın hepsini biliyorlar.benle anlaşma yoluna gitmek için gene çağırdılar.bu kaçıncı bende hatırlamıyorum.Bu sefer bursa çalışkaner e götürdüm.arızamın yapılacagını belirttiler.bende aracımı servise bıraktım.fiat yöneticileri arızaya tekrar bakacaklarını ve yapabileceklerini belirttiler.işçilik benden tabi.bu arada yapsalar bile kapıdan sonrasına garanti vermediler.yani örnek 1 hafta sonra arıza oldu gene sorumluluğu kabullenmeyeceklerini bildirdiler.bende öyle saçma seymi olur dedim.herneyse son sözleri artık bizim hakkımızda iyi seyler yazarsınız.....
sonuç olarak garanti kapsamına almayacaklarını fakat tamirini yapacaklarını belirttiler ve yaptıktan sonra garanti vermiyeceklerini belirttiler.banada çok garip geldi.işçilik masrafını benim karsılamam gerektiğini söylediler.bende 500 ytl kadar işçiliği karşılayabileceğimi sorunun para olmadığını hakkımı aradığımı belirttim
neticede ben yılmadan yaklasık 3 sene uğraştım ve uğraşmayada devam edip hakkımı arayacağımı belirttim.servis kayıtlarım BANOTO da usulsuzce 2 defa gözüksede,servisle yaptığım konuşmaların şirketimden ses kayıtlarını çikarmam,kaç defa gittiğimin belli olması,kendimin borsacı olduğundan bu konuyu borsayada tofas hisselerine tasıyacagımın görülmesi ve bende alınan citi motoru sökme takma isleminin faturasının elimde olmasıda buyuk etken oldu.bursa BAN OTO denilen mobilet tamircilerine fiat yetkili servisi verilip benim mağdur edillip ve bunu kanıtlamam ;hakkımı savunmam belki beni sonuca ulaştıracak.fakat bu böyle olmamalı.müşteri memnuniyeti kapsamında bu ve buna benzer sorunlar hemen çözülmeli.kişileri markadan soğutulmamalı.açıksası bu araba için 4 ay bekledim ve çok büyük hevesle aldık.fakat inanın bir daha fiata binmem.binmem de çok zor...kimseyede tavsiye etmem.ne çektiğimi ne kazalar atlatığımı bir ben bilirim birde allah...insallah çok zor gelen adalet yerini bulur ve ben arabamla tekrardan barısırım...
gelişmeleri yazacagım.eçıkcası hiçbirsey daha belli değil.hersey 1-2 gün içinde belli olacak....
bu sebeple ben yada baskası....kişisel davalarla hiçbirsey elde edemeyiz.sorunlara toplu yaklasılmalı ve yasalar doğrultusunda kesinlikle isteklerimizi ve şikayetlerimizi fiata bilinçli tüketici olarak belirtmeliyiz.
bu arada sorunumla yakından ilgilenen ankaradan müslüm beyede tesekkurler....
Yer imleri