Bu arada ebay fiyatı yükselmiş sanki.
1 DIN for New Fiat Punto and EVO DVD GPS Player Blue Me DVB T All Inclusive | eBay
Forumdan Deniz (harikeyn) isimli arkadaşımız cihazı İtalyada araç üzerinde görmüş.Menülerde gezinirken biraz takılma farketmiş.Görüntü olarak bir kusur görmemmiş.Aracın sahibi ufak tefek sorunlar var ama genelinde güzel bir cihaz demiş.Firma şuan cihazı deniyor.Umarım tüm sorun ve eksiklikler halledilir. Deniz başka bir konu açmış ama ben buraya da yazmak istedim.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Bu arada ebay fiyatı yükselmiş sanki.
1 DIN for New Fiat Punto and EVO DVD GPS Player Blue Me DVB T All Inclusive | eBay
Şu anda tüm yoğunluğumuz bu cihazların bitmesi içindir. Mühendislerimizde geldi ve cihazların geliştirme çalışmaları gayet olumlu bir şekilde sürüyor. En yakın zamanda forum yönetiminden izinde verilirse fotoğraflarını ve videosunu paylaşacağım.
Teşekkürler Gökhan Bey.Fotoğraf ve ayrıntılı bir video çok yardımcı olur.Özellikle menü geçişleri ve ekran çok merak ediliyor.
Hazırlıklar tamamlandı sanırım. Yönetimden izinle tanıtım videosu ve resimler eklenecekti.Bekliyoruz.
Resim ve videoları bekliyoruz..
Valla yetkili Gökhan Beye özelden msj bile attım ama bi ses yok.
Dün Kar elektronik web sitesinden punto evo için android multimedya çalışması olup olmadığını sorguladım. Bugün bana mail olarak döndüler.Kar elektronik yetkilisi Kursad Kargin ;Android değil ama Windows cihaz yakında geliyor. şeklinde cevap aldim.
Başka bir forumda 1800 TL den bahsediyorlar..
Bu cihaz dünyada tek. İtalya'daki satıcı da bizim ürettirdiğimiz mühendislerle iletişim halinde. O arkadaşın elinde de yok cihaz. Bizdeki tam uyumlu cihaz prototipi de yok onda. Cihazın seri üretim tarihi ile ilgili bir bilgi veremem ama bu tek cihazı 1800 liraya verebilirim.
yazmışlar.
.
arkadaşlar yoğunluğumuzdan dolayı sizlere yazamadım Kar Multimedia firmamıza ait internet sitemizdir kürşat bey de firmamizin çalışanlarından dır cihazın tüm geliştirmeleri bitti elimizdeki numune üzerinde çalıştırılması sağlandı ve bundan sonra seri üretime girecek ürünün bir numunesi gönderilecek ve onun tüm detaylı resimlerini ve profesyonel videosunu sizlerile paylaşacağım sizlere fiyat bilgisini daha önceden de göndermiştim kimse 1800-2000 TL gibi fiyatlar verme yoluna gitmesin biraz daha sabır edelim ve hem uygun fiyata hemde kaliteli sorunsuz ve 2 yıl garantili cihaza sahip olalım
Gösterdiğiniz sabır için çok teşekkür ederim
arkadaşlar yoğunluğumuzdan dolayı sizlere yazamadım Kar Multimedia firmamıza ait internet sitemizdir kürşat bey de firmamizin çalışanlarından dır cihazın tüm geliştirmeleri bitti elimizdeki numune üzerinde çalıştırılması sağlandı ve bundan sonra seri üretime girecek ürünün bir numunesi gönderilecek ve onun tüm detaylı resimlerini ve profesyonel videosunu sizlerile paylaşacağım sizlere fiyat bilgisini daha önceden de göndermiştim kimse 1800-2000 TL gibi fiyatlar verme yoluna gitmesin biraz daha sabır edelim ve hem uygun fiyata hemde kaliteli sorunsuz ve 2 yıl garantili cihaza sahip olalım
Gösterdiğiniz sabır için çok teşekkür ederim
Gökhan Beyin firması Android sistemli ve ayrılabilir ekranlı cihazları getirmiş.Bizde android cihaz isteriz Gökhan Bey. Linke bakın :
Bunu da getirdik !!!.
Yani Gökhan Bey Geely için bile android cihaz var ama bize yok, oldumu şimdi.
Tablet pc, android, ipad
Gelişme var mıdır konuyla ilgili? Navigasyon cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum ama önceliğim bu multimedyayı almak. O yüzden bekliyorum umarım çok uzamaz.
Bende bu cihazdan almak istiyorum var mıdır bi gelişme?
çok çakma ya. orjinal olmadan olmuyor dostlarım.
biz gp'yi çok sevdik
çakma derken neyi kasdettin cihan kardeşim?
Çakma derken neye göre çakma? İlgili satıcının sitesinde bravo, gp ve stiolaya göre var. Bravo'ya göre olanı normal görünüyor. GP'ye göre olanı ise daha farklı. Daha önce Seat Ibizama Navitech marka dahili araç navigasyonu alıp montajını yaptırmıştım. Orjinal değildi ama gayet kaliteliydi.
Evo içinse ürünü görmeden yorum yapmamak gerekir aslında.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri