Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fırat Oto'ya minnettarım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    engin berçin
    GP468 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468
    Edilen teşekkür: 16

Kızgın Fırat Oto'ya minnettarım

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım siteyi kendi aracım için çare ararken keşfettim. Arkadaşlar 2009 da fırat otodan 1.4 starjet 95 kw 2006 model bir punto aldım. Aracı arkadaşlar bana okadar güzel anlattılarki(hatta bana satan arkadaşkendisi için düşünüyormuş aslında aracı) hemen aracı orada almak istedim. En nihayetinde fırat oto servisinin ve satıcı arkadaşın bana sadece sağ kapıda ve arka tamponda boya var demesi sonucu (ki ikisininde boyalı olduğu çıplak gözle görülüordu) bir kapı boyasından bir tampon boyasından birşey olmaz diyerek kaptım arabayı değerinde bir fiyat ödeyerek..

birkaç ay önce aracımın kredisi bitti yine gittim fırat otoya kendime sıfır km bir arabaya alayım dedim full paket bi bravo beğendim tamam dedim fiyatıda makul kampanyada var. ben bu aracı istiyorum dedim benim araçı kaça sayarsınız bravoyu alırsam dedim bana 16.500 tl fiyat verdiler. Makul geldi bende zaten 19.000 e almıştım aracı. kredi için başvuru yaptım ve fırat otodan ayrıldım . Yarım saat sonra telefon geldi krediniz onaylandı diye. birkaç gün sonra ( kampanyanın bitmesine 3 gün kala) tekrar fırat otoya gittim arabayı vereyim evrakları imzalayayım alayım bravoyu diye. adam bana yine expertiz yapmamız gerek dedi ok. dedim. adam aşağı indi aradan 5-6 dk geçti geri geldi ve bana aracın 2007 yılında 9.000-9.500 tl civarında hasarla sonuçlanan bir kazası olduğunu ve aracı müdürlerin insiyatifiyle 12.500tl gibi bir fiyata alabileceğini söledi.

Fiat çağrı merkezini de defalarca aradım bana bayiilere bu konuda karışmadıklarını belirttiler. fırat otonun yetkili sıfatıyla geçinenleri ilede görüştüm bana zorla 13.500 civarı teklif ettiler. Ve banada aslında aracın normal değerinin bu olduğunu araçı kullandığım zaman boyunca yıpranma payını düştüklerini yıpranma payı düştüğü yetmezmiş gibi birde + olarak km payını düştüklerini o yüzden bu fiyatlara alınabileceğini söylediler. adamlar resmen beni ayak üstü dolandırdılar. şimdi tek dileğim beni bu denli mağdur eden bir YETKİLİ SERVİS ve YETKİLİ BAYİİnin Bela okumayı sevmesemde allah bin türlü beladan başını kurtartdırmamasını diliorum. fırat otoya bana çektirttiği bunca zarar ve stres için teşekkür ederim. yine en içten dileklerimle allah hakkettiğin cezayı versin sevgili fırat oto sorumluları...bu arada adamlar şikayet sitelerine bile özellikle üye olamıyor çünkü ne halt olduklarını kendileride biliyor...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hocam büyük geçmiş olsun o zamanlar size bunu söylememeleri gerçekten çok ayıp..

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serkan ....
    drive italian Nokta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 TT 5233
    Edilen teşekkür: 237

fırat otomu aman aman

engin berçin
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468

saol dostum adamlar tezgahı iyi kurmuşlar yapacak birşey yok. biz ellerimizi masaya koydukta onları karşımızda sanıoduk meğer adamlar ardımızdaymış...

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Çok geçmiş olsun. Galeri ve servislerden araç alınmıyor maalesef. Dürüst tüccar maalesef dış ülkelerde olduğu gibi bizde yok. Bu memlekette dürüst olupta iş yapabilen çok az tüccar var maalesef.

Fırat Oto ile ilgili bu ve buna benzer birçok haber var forumda. Kullanıcılar hep dertli.
    Oz Büyücüsü

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fırat BAYHAN
    burank16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

Geçmiş olsun,malesef servis konusunda çoğu zayıf ve kötü ve bunlara artı olarak en kötüsü aslında Genel Merkez,bana sorarsanız hiçbir işe yaramaz.6 gün önce aküm sorun yarattı,araç ve akü garanti kapsamında olduğu halde BİRMOT akü yanmış aracınızda herhangi bir sorun yok dedi ama akü yandığı için kullanıcı hatası garantiye girmiyor dedi ve üstelik bana FIAT marka akü takalım indirimli dediler bende daha üstündeki garantili olduğu halde bunu sağlayamıyorsunuz FIAT marka aküye nasıl garanti vereceksiniz dedim,genel merkezi aradım onların dai umrunda olmadı akü yandıysa kullanıcı hatasıdır dedi çıktı işin içinden.Aküyü Magneti Marelli kendi servisine gösterdim aküde kısa devre var ve kesinlikle kullanıcı hatası değil akünün kendisi hatalı dedi.Bu durumu Fiatın genel merkezlerine mail attım umursayıp dönmediler bile.O yüzden garantili olduğuna güvenmeyin araçlarınızın ve tabiki tüm servislerine,adamlar neye isterse ona garanti veriyor,birde nekadar tanıdık ve yakın olduğunuza göre muamele yapıyorlar.Böyle servislerden allah korusun.Bursa da TEKNOMAK FIAT servisini oyüzden tek geçiyorum.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı burank16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun,malesef servis konusunda çoğu zayıf ve kötü ve bunlara artı olarak en kötüsü aslında Genel Merkez,bana sorarsanız hiçbir işe yaramaz.6 gün önce aküm sorun yarattı,araç ve akü garanti kapsamında olduğu halde BİRMOT akü yanmış aracınızda herhangi bir sorun yok dedi ama akü yandığı için kullanıcı hatası garantiye girmiyor dedi ve üstelik bana FIAT marka akü takalım indirimli dediler bende daha üstündeki garantili olduğu halde bunu sağlayamıyorsunuz FIAT marka aküye nasıl garanti vereceksiniz dedim,genel merkezi aradım onların dai umrunda olmadı akü yandıysa kullanıcı hatasıdır dedi çıktı işin içinden.Aküyü Magneti Marelli kendi servisine gösterdim aküde kısa devre var ve kesinlikle kullanıcı hatası değil akünün kendisi hatalı dedi.Bu durumu Fiatın genel merkezlerine mail attım umursayıp dönmediler bile.O yüzden garantili olduğuna güvenmeyin araçlarınızın ve tabiki tüm servislerine,adamlar neye isterse ona garanti veriyor,birde nekadar tanıdık ve yakın olduğunuza göre muamele yapıyorlar.Böyle servislerden allah korusun.Bursa da TEKNOMAK FIAT servisini oyüzden tek geçiyorum.
    Bu arada bugünlerde şu dikkatimi çekiyor yeni araçlarda akü sorunu..elektronik aksam çoğaldıkça akülere yük biniyor ama bunlara paralel olarak akülerimizin amperi yükseltilmiyor bunun sonucu olarakta 10-20 aylık araçlarda akü sorunu oluyor..

Emre Çakırca
    LifeTuning Emre AloAzrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 10

2 sene önce bende bağcılarda otocenter daki galericilerden araç aldım.Bağcılar ERKAY fiat bayisinden.Araç 2008 1,4 otomatik punto idi 22,100 tl para verdim.3 parça boyalı olarak aldım.Fakat aracı satmak için tekrar expere götürdüğümde aracın ön panel dahil komple sol tarafının değiştiğini öğrendim.Fıat yetkili servisleri bi ton aradım avukatlarla görüştüm fakat aldığım tek cevap sizin aracı vurup yaptırmadığınız ne malum dediler.
    Size tek tavsiyem okuyan herkeze sesleniyorum sakın sakın fırat oto dan ne araç alın nede aracınızı servise güvenip emanet edin.Bunlar Dolandırıcıdır.Bilginize.
    Konu AloAzrail tarafından (19/01/2013 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.

engin berçin
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468

Alıntı AloAzrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene önce bende bağcılarda otocenter daki galericilerden araç aldım.Bağcılar ERKAY fiat bayisinden.Araç 2008 1,4 otomatik punto idi 22,100 tl para verdim.3 parça boyalı olarak aldım.Fakat aracı satmak için tekrar expere götürdüğümde aracın ön panel dahil komple sol tarafının değiştiğini öğrendim.Fıat yetkili servisleri bi ton aradım avukatlarla görüştüm fakat aldığım tek cevap sizin aracı vurup yaptırmadığınız ne malum dediler.
    Size tek tavsiyem okuyan herkeze sesleniyorum sakın sakın fırat oto dan ne araç alın nede aracınızı servise güvenip emanet edin.Bunlar Dolandırıcıdır.Bilginize.
    elime fırsat geçse bi yol gösteren olsa direk bunların ticaretini baltalamak için elimden geleni yaparım en azından bizim başımıza gelen başkasının başına gelmesn...

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Fırat ota ve minnettarlık başlığını görünce,açıkçası şaşırdım..Bu iki kelime nasıl yanyana gelebilir diye Okuyunca anladım ancak böyle gelir..Fırat oto-Minnettarlık .

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Bende fırat oto hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım başlığı görünce kesin tanıdığı vardır kıyak yapmışlar diyodum ki Konuyu okuyunca işin gerçeğini öğrendim Geçmiş olsunn Enginn

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

engin berçin
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468

Alıntı acRep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende fırat oto hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım başlığı görünce kesin tanıdığı vardır kıyak yapmışlar diyodum ki Konuyu okuyunca işin gerçeğini öğrendim Geçmiş olsunn Enginn
    sitede birisi fırat oto için savunmalar yapıyordu ismini hatırlamadım şimdi ama arkadaş fırat otoyla alakalı gerçekleri görmüodu sanırım belki teşekkür etmek için girerde fırat otonun iç yüzünü birde benden duyar diye böyle bir başlık attım...

bilirsiniz sizde insanlara imkansız olarak gördüklerini söyle detayına baksınlar eğer fırat otoya lanet olsun yazsaydm 1 günde bukadar okunmaz yorum almazdı yazı amaolmayacak birşeyin aslını herkes bilmek ister )
    Hayat 5.500 devirden sonra başlar....

135
    ├┼┼╕
    246 R

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Alıntı GP468 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitede birisi fırat oto için savunmalar yapıyordu ismini hatırlamadım şimdi ama arkadaş fırat otoyla alakalı gerçekleri görmüodu sanırım belki teşekkür etmek için girerde fırat otonun iç yüzünü birde benden duyar diye böyle bir başlık attım...

bilirsiniz sizde insanlara imkansız olarak gördüklerini söyle detayına baksınlar eğer fırat otoya lanet olsun yazsaydm 1 günde bukadar okunmaz yorum almazdı yazı amaolmayacak birşeyin aslını herkes bilmek ister )
    Fırat Oto ya teşekkür diye bir başlık açmıştım,kasdettiğin bensem şayet ! ben o firmadan her hangi bir zarar görmedim,zarar görmediğim firma hakkında da atıp tutmamı bekleyemezsin ...
    Sana da geçmiş olsun diyorum umarım sıkıntını en kısa zamanda çözüme kavuşturursun,istenmeyen şeyler yaşamışsın ve bunu hiç kimse arzulamaz...

engin berçin
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468

Alıntı USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fırat Oto ya teşekkür diye bir başlık açmıştım,kasdettiğin bensem şayet ! ben o firmadan her hangi bir zarar görmedim,zarar görmediğim firma hakkında da atıp tutmamı bekleyemezsin ...
    Sana da geçmiş olsun diyorum umarım sıkıntını en kısa zamanda çözüme kavuşturursun,istenmeyen şeyler yaşamışsın ve bunu hiç kimse arzulamaz...
    yok o arkadaş fırat otonun herzaman arkasında olduğunu falan yazmıştı eness mi ne yazıodu sanırım fırat oto çalışanı...
    Hayat 5.500 devirden sonra başlar....

135
    ├┼┼╕
    246 R

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

bu konuda malesef milletce karakterimiz çok zayıf. kazalı, pert arabaları sürekli birilerine geçirmeye çalışıyolar. artık sokaktaki adam bile kazalı araba alıp toplayıp sıfırmış gibi satarak para kazanıyor. gerçi bunu en kurumsal firmalar bile yapıyor. Dod dahil.
    ISmileUDie

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçmiş olsun...

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aytek aydın
    Araba Hastası AYTEK AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 171

geçmiş olsun,allah bildiği gibi yapsın
    FIAT LINEA 1.3 EASY

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erkin KURTULUŞ
    ErkinuA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34 UHB 22
    Edilen teşekkür: 25

bu galericilerin yatacak yeri yok

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serkan ....
    drive italian Nokta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 TT 5233
    Edilen teşekkür: 237

fırat otoyu savunan arkadaşla ben baya bi dialoga girmiştim kendisi fırat oto çalışanı oldugunu belirtmişti sonrada birdaha sitede görmedim

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Ugur gocmendi yanilmiyosam o kisi

Sayfa 1/3 123 SonSon