Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Fırat Oto'ya minnettarım

engin berçin
    GP468 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ugur gocmendi yanilmiyosam o kisi
    endlessX
    UĞUR GÖÇMEN

doğukan bey fırat oto yu kötülemekten vazgeçseniz diyorumm,biz yaptıgımız işin herzaman arkasındayızz,iyi forumlar diliyorum
    fırat oto__________________
    Ticari reklam imzaları için Yönetimle görüşünüz.

Doğukan bey bende googledan arama yaptım sadece o kayıt cıktı zaten başkada şikayet eden yok,bence bırakın artık fırat otoyu şikayet etmeyı,memnun kalan zaten memnun kalıyor merak etmeyın...
    Fırat oto
    Ticari reklam imzaları için Yönetimle görüşünüz.

Evet arkadaşlar yanlış anlaşılmalara son noktayı koydum araştırdım ve arkadaşın geçmiş mesajlarına ulaştım )
    doğuş dostum birkaç örnekte sana yazdıklarından çaldım sorun olmaz umarım ama arkadaş boşboş savunmuş FIRsATçı OTO yu
    Hayat 5.500 devirden sonra başlar....

135
    ├┼┼╕
    246 R

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Arkadaşlar,Uğur Göçmen'e ulaştım,kendisi şifre yüzünden foruma giremiyormuş,size iletmem için mesaj gönderdi,eksiksiz buraya yazıyorum...

"abi siteye giriş şifremi unuttum yazamıyorum
    bu yazılanlara sadece gülüyorum memnun olan zaten memnun oluyor
    ugurgocmen87@hotmail.com fırat otoyla sorunu olan benle iletişime gecsın.."

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Standart Fırat Oto'ya minnettarım

Ya acık solemek gerekırse ben asla ugur beyle sorun yasamadım ama sevısın ustaları benı cıldırttı ve o gun ugur bey de haklı olarak calıstıgı yerı savundu ama gercekten fırat oto hakkkında sıkayetler var
    Ama en son ugur beye linea. Icın aksesuar taktırmak ıcın gıttım cok ılgılendı saolsun ama servısın ustalarında ıs yok ne yalan solım puntomun basına kotu seyler geldı ve sogdum servısten artık deha otoyu kullanıyorum cook memnunum

engin berçin
    GP468 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468
    Edilen teşekkür: 16

Uğurun gülmesine gerek yok ikinci elte fatma hanıma gitsin neler neler söylenerek bana araç satılmış neler yaşatılmış ne üç kağıtlar döndürülmüş öğrensin.. ordan öle gülmekle olmuo evet servisi bilen bilio madem bukadar güvenilir bir yer fırat oto bunca insan demekki haksız yere suçluyor ve illallah edior...

komik sadece komik diyerek noktalıorum sözleri
    Hayat 5.500 devirden sonra başlar....

135
    ├┼┼╕
    246 R

serkan dikici
    serkandikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AV 8552
    Edilen teşekkür: 168

Çok geçmiş olsun hiç kimseye güven kalmadı gerçekten yetkili serviste, galericilerde, sahibinden oto satanlarda aynı yolun yolcusu..Dürüst olan kimseye lafım yok ama insanları bu kadar mağdur durumda bırakmanın hiç bir açıklaması olamaz...
    M.K.ATATÜRK

volkan Şimşek
    xvlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 64

Fırat oto son zamanlarda guvenırlıgını ıyıce yıtırmeye basladı arkadaslar. Servıs bolumune arac bırakan arkadaslar dıkkat etsınler !

7. 22/01/2013, 14:53

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

Uğur Göçmen bey,
    Forum dostlukla arkadaşlıkla ve muhebbetle insanların kaynaştığı yerler.
    Burada arkadaşımız sıkıntısını dile getirmiş ve yardımcı olunmadığını belirtmiş.
    Belki arkadaş gerçekten haklı yada siz gerçekten haklısınız ama buna verdiğiniz cevap bana çok baştan savma geldi. Memnun olanlar zaten memnun oluyo demek müşteri memnuniyetini ön plana almamak demektir. Ben şimdi burada desemki Müslüm KAYMAK Kavaklıdere Otomotiv yasa KÜÇÜK Kartaş Maltepe dense arkadaşların ne diyeceğini size şimdiden söyleyebilirim. "İYİ BİLİRİZ" şimdi bu abilerimiz kardeşlerimiz ne yaptıda bu kadar ilgi görüyorlar. Müşterini darda kalınca kollarsan müşteri memnuniyeti olur. Müşterin bana "arabayı sağlam 2 parça boya var başka bişey yok diye sattılar şimdide arabanın 10.000TL lik hasarı var 19.000 e sattık ama 12.500 e alırız diyorlar" demektedir. Burada sizede söz hakkı düşmektedir. Sizde sizden talepleri ve sizin yaptığınız değerlendirmeleri paylaşın buradan. Şifrenizi bulmuşsunuz. Gülücük bile atmışsınız ki ben bunu hiç beğenmedim. Eğer gerçekten duyarlı bir servisseniz çıkar adam gibi açıklama yaparsınız. Dersiniz ki bu arkadaş böyle diyo ama bu böyledir diye. Sizde yaptıklarınızı anlatırsınız ve bizde buna göre yorum yaparız. Eğer böyle yapmayarak GÜLÜCÜK atmaya devam ederseniz ciddiliğinizden ve güvenilirliğinizden şüphe duyulacak ve yorumlar olumsuz olacaktır. 10 kişi mutlu onlar yeter mantığı olmaz bu işlerde.

Saygılarımla

9. 22/01/2013, 15:50

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

Cevabınızı acilen beklemekteyiz.
    Bu ülkede de artık müşteri memnumiyeti adına AYIPLI MAL kabulu satışı vs. hakları bulunmaktadır insanların.

11. 22/01/2013, 18:41

NUR SANLI
    NURnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart Fırat oto

Merhabalar,
    Müşterimiz 2009 yılında Fırat Oto Plaza bünyesinde faaliyet gösteren MCAR firmasından Grande punto model araç satın almıştır.
    Müşterimiz 2012 yılında bayimize gelerek Grande punto model aracını takasa vermek istediğini ve sıfır araç almak istediğini belirtmiştir. Aracın ekspertiz işlemi yapılmış ve aracın değeri belirlenmiştir.Belirlenen değer müşterimizle paylaşıldığında müşterimiz bu değeri kabul etmediğini ifade etmiştir.Bunun üzerine aracın ekspertiz bilgileri müşterimizle paylaşılmıştır.2009 yılında araç ile ilgili verilen ekspertiz bilgileri yinelenmiştir.
    Aracın tramer kayıtlarına göre 2007 yılında hasarlı olduğu bilgisi de kendileriyle paylaşılmıştır.
    Müşterimiz servisimizde aracına yönelik detaylı 2.el ekspertiz işlemi yaptırmamıştır. Servislerde yapılan 2.el detaylı ekspertiz işlemi müşteri isteği doğrultusunda ücret karşılığında yapılmaktadır.
    Müşterimizin de belirttiği üzere 2009 yılında Grande Punto model aracını bayimizden satın aldığında da kendisiyle değişen-boyanan parça bilgileri paylaşılmış ve bu bilgiler doğrultusunda aracını bayimizden satın almıştır.
    Müşterimizin bayimizle ilgili iddiada bulunduğu eksik bilgi, müşterimizin aleyhine sonuçlanacak bir durum oluşmamış, tarafımızdan böyle bir davranış sergilenmemiştir.

Bilginize sunarım.

Saygılarımızla,
    Fırat Oto Tic. Ve San. A.ş

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Aracı ikinci el satan sizsiniz neden ekspertiz ücreti alıyorsunuz? Bu müşteri memnuniyetine sığarmı?

Cem YK
    cemyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

Bu konuda koç grubuda uzerine düşeni yapmıyor. herseye ticari bakıp servislerini koruyor. hiçbir denetim yapmıyor. fırat otoyu bilmem ama fiat servisleri genelde rezalet. kendileri kafalarına göre at koşturuyorlar. daha öncede bir konuda yazmıştım. bir servis az km li araçların servis bakımları zamanında, enjektör gibi çeşitli değerli parçaları tamir görmüş veya daha eski enjektörlerle değiştiriyordu. az km li aracın parçalarınıda bi şekilde stoklarına alıp haksız kazaç sağlıyordu. ( halada sağlıyor olabilir ) ve bu servis hala faaliyette. düşünün denetimi !!!! eğer müşteri memnuniyeti istiyorlarsa koç grubunun üzerine düşeni yapıp müşyerilerin servislere güven kazanmalarını sağlamaları gerekiyor...

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Savunmaya bak!Araç alırken detaylı ekspertiz yaptırmamış o nedenlede eksik bilgilendirme olmamış.
    Adam sizin kurumsallığınıza güvenip bayisinden 2 el araç alıyor birde size detaylı ekspertizmi yaptıracaktı birde ordan 150TL limi yazacaktınız adama kaldıki bu işlerde niyet bozuksa kimse ayranım ekşi demez.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

bu nasıl bir savunmadır yahu ? o zaman ikinci elde takas ile aldığınız araçları siz kontrol etmiyorsunuz ezbere rakamlar veriyorsunuz veya kontrol ediyorsunuz aracı alacak olan şahıslardan tekrar para almak için ekspertiz yapalım diyorsunuz tuhaf esnaflık zihniyeti

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Nur hanım,ben eksik bilgi verdiğiniz(aracı satan kişi kimse) kanaatindeyim..2007 yılında 9.000 ve 9.500 Tl.gibi yüksek hasar ücreti olan ve sağı solu boyalı olan bir aracı,burdaki herhangi bir arkadaşın alacağını sanmıyorum..

mehmet yıldırım
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. milanrapajc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

böyle komik savunmaları o servisin müdürü görse kafayı yer herhalde.Aynısını göztepe otoda yapıyordu.Fiat'a müşteri hizmetleri eğitimi verilmeli.Pc'nin başına geçen yorum yazıyor ya Bu nasıl bir sosyal medya kullanmaktır arkadaş.Bu tür yazılan aslı astarı olmayan saçmasapan cevaplar şirketlerin başına çok büyük dertler açabilir.

bu arada aklıma gelmişken bu nasıl bir ticarettir ki ilk amacınız olan 0 arabadan 300-500 bilemedin 1000tl kar et ama 2.el 13.500 e arabayı kap 20'ye çak.Galerici bile bu kadar öldürmez.

tek diyeceğim helal olsun
    Konu milanrapajc tarafından (31/01/2013 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: xx

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fırat otonun yaptığı savunmaya güldüm çok komik açıklama yapmışlar bu kadarınada pes doğrusu neyse daha fazla konuşup basitleşmesinler yeterince küçük düşürdüler kendilerini

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı NURnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Müşterimiz 2009 yılında Fırat Oto Plaza bünyesinde faaliyet gösteren MCAR firmasından Grande punto model araç satın almıştır.
    Müşterimiz 2012 yılında bayimize gelerek Grande punto model aracını takasa vermek istediğini ve sıfır araç almak istediğini belirtmiştir. Aracın ekspertiz işlemi yapılmış ve aracın değeri belirlenmiştir.Belirlenen değer müşterimizle paylaşıldığında müşterimiz bu değeri kabul etmediğini ifade etmiştir.Bunun üzerine aracın ekspertiz bilgileri müşterimizle paylaşılmıştır.2009 yılında araç ile ilgili verilen ekspertiz bilgileri yinelenmiştir.
    Aracın tramer kayıtlarına göre 2007 yılında hasarlı olduğu bilgisi de kendileriyle paylaşılmıştır.
    Müşterimiz servisimizde aracına yönelik detaylı 2.el ekspertiz işlemi yaptırmamıştır. Servislerde yapılan 2.el detaylı ekspertiz işlemi müşteri isteği doğrultusunda ücret karşılığında yapılmaktadır.
    Müşterimizin de belirttiği üzere 2009 yılında Grande Punto model aracını bayimizden satın aldığında da kendisiyle değişen-boyanan parça bilgileri paylaşılmış ve bu bilgiler doğrultusunda aracını bayimizden satın almıştır.
    Müşterimizin bayimizle ilgili iddiada bulunduğu eksik bilgi, müşterimizin aleyhine sonuçlanacak bir durum oluşmamış, tarafımızdan böyle bir davranış sergilenmemiştir.

Bilginize sunarım.

Saygılarımızla,
    Fırat Oto Tic. Ve San. A.ş

Kalın yazı olarak işaretlediğim yerlerde ;

1.Bu bilgilendirmeleriniz sonucunda kişiye bu bilgileri yazılı olarak beyan ettiniz mi ?

2.Siz araclara expertiz yapmıyormusunuz ? Ve kişiye aracları expertiz raporu ile vermiyormusunuz ?

3.Bir çok fiat bayi ikinci el konusunda full expertiz raporunu hazırlayıp servis kayıtlarını musteri ile kusku kalmayacak sekilde paylasıyor ?

Siz neden paylaşmıyorsunuz ?

4.Neden musteri expertiz istiyecek ve bu ucretli olacak ? Sizin işiniz değilmi bu ? Musteri expertiz nedir bilmeyebilir ?Ayrıca arkadas satıs temsilcisi tarafından kandırılarak tarafınızdan dolandırılmıştır ?

5.Firat oto 2. el aracları expertiz yapmadan bakmadan mı alıyor ? Eger bakarak alıyorsa ki kesinlikle bakıyorsunuz sırf araba elinizde kalmasın diye

MUSTERİYİ DOLANDIRIYORSUNUZ.

EGER SİZ BU BİLGİLERİ PAYLASTIYSANIZ TEKRAR BAŞA DONELİM MUSTERİYE BUNLARI İMZALATARAK TESLİM ETTİNİZMİ ?

BENCE ETMEDİNİZ CUNKU ARACIN KUSURUNU BİLİYORDUNUZ,YAGLADINIZ BALLADINIZ ALASEHİR TIMARI YAPIP TUKETİCİYİ KANDIRDINIZ.

Örnek olarak ?

https://forum.grandepuntotr.com/gene...le-var-mi.html
    Konu Misafir046 tarafından (31/01/2013 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.

21. Bu mesajı için 2 kişi Misafir046'ye teşekkür etti:

Sercan Türen
    adrentos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 49

böyle savunmamı olur nasıl yani şimdi siz o aracı alırken expertiz yapmadınız mı ?

Gözünüz kapalı o aracı takasamı aldınız ?

Müşteri expertiz istememiş sizde de expertiz yapacak potansiyel yok ki yapamamışşınız heralde müşteri alıp aracı başka bir fiat bayisine expertize mi götürecek.

Firma gerçekten de çok kaliteli ve güvenilirmiş acaba savunmayı yazdıktan sonra kendinizi müşteri yerine yada bir başka kişi yerine koyupta okudunuz mu ? hadi onuda geçtim yazdıktan sonra okudunuz mu ?
    Konu adrentos tarafından (31/01/2013 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.

mehmet yıldırım
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. milanrapajc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

büyük konuşmiyim ama bu açıklamaları screenshot yapıp genel merkeze göndersek bu adamlar işlerinden olurlar.Her önüne gelen servis adına açıklama yaparsa kimse işin içinden çıkamaz.Yarın öbür gün ben fırat otodan hüsam usta araca ben baktım diye yazarsa şaşırmam

tolga tolga
    BeCkS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 79

geçmiş olsun hakkaten can sıkıcı bi durum
    Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon