Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 41 ile 48 arası

Konu: Fırat Oto'ya minnettarım

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Arkdaşlar fIrat otoyu bilmem ama arkadaş Bilen mersinde ekspertiz yaptırdı Bravo araca 177TL ödedi insaf yahu Bmw Mercedes servisleride bundan fazla almıyordur ekspertize.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkdaşlar fIrat otoyu bilmem ama arkadaş Bilen mersinde ekspertiz yaptırdı Bravo araca 177TL ödedi insaf yahu Bmw Mercedes servisleride bundan fazla almıyordur ekspertize.

bilen oto mu aman hocam uzak durun!!! hele aracınız garantılıyse...

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilen oto mu aman hocam uzak durun!!! hele aracınız garantılıyse...
    Açsanız diyordum konuyu.sakıncası varsa özeldende niçin gitmemem gerektiğini yazarsanız sevinirim.

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açsanız diyordum konuyu.sakıncası varsa özeldende niçin gitmemem gerektiğini yazarsanız sevinirim.
    direk yazayım hocam burdan...aracınız garantılıyse ve garantı kapsamına gıren parca var ıse bın dereden su getırırler...kronık sorunlar herzaman abı bak bızım arabadada aynısı var sorun olmaz denır!

benzın depo kapagım arızalandı 4 gun boyunca koca servıste sıstem yoktu parcaya bakamadılar...

arka burclardan ses gelıyordu on ve arka fren balatasını degıstırelım dedıler!!

dıreksıyondan gıcırtı gelıyordu sınyal kolları degısecektı abı hepsıne var ayagı yaptılar!

ne mı oldu hocam? FIAT'a sıkayet ettım anında Boranlar servısıne yonlendırdıler....

sınyal kollarım degıstı! ses gıttı

depo kapagım anında degıstı!

balatalarımda hıcbırsıkıntı yok arka burclar degıstı! bılen oto neden mı balatada ısrar etmıs? balata bılıyorsunuz garantıye gırmıyor! ama burclar garantı dahılınde!

kısacası bılen oto kesınlıkle 10 uzerınden 0 verebılecegım servıstır! yakın cevremde ne kadar bılen otoya gıden arkadasım varsa hepsı benzer sebeplerden bıraktı gıttı....

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direk yazayım hocam burdan...aracınız garantılıyse ve garantı kapsamına gıren parca var ıse bın dereden su getırırler...kronık sorunlar herzaman abı bak bızım arabadada aynısı var sorun olmaz denır!

benzın depo kapagım arızalandı 4 gun boyunca koca servıste sıstem yoktu parcaya bakamadılar...

arka burclardan ses gelıyordu on ve arka fren balatasını degıstırelım dedıler!!

dıreksıyondan gıcırtı gelıyordu sınyal kolları degısecektı abı hepsıne var ayagı yaptılar!

ne mı oldu hocam? FIAT'a sıkayet ettım anında Boranlar servısıne yonlendırdıler....

sınyal kollarım degıstı! ses gıttı

depo kapagım anında degıstı!

balatalarımda hıcbırsıkıntı yok arka burclar degıstı! bılen oto neden mı balatada ısrar etmıs? balata bılıyorsunuz garantıye gırmıyor! ama burclar garantı dahılınde!

kısacası bılen oto kesınlıkle 10 uzerınden 0 verebılecegım servıstır! yakın cevremde ne kadar bılen otoya gıden arkadasım varsa hepsı benzer sebeplerden bıraktı gıttı....
    Son dönemlerde bende hissettim eski Bilen değil.
    Adamlar doydu türkiyede en çok Alfa satan firma.Geçenlerde araca bakım yaptırdım adama diyorum peryodik değil ara bakım yok diyor 430TL!30000km deki araca 40000bakım parası istiyor.kardeş sen yağ ve filtreleri değiş dedim 160TL verdim prosedürü bilmesem 270tl sıkıştıracaklar araya,en sonunda birde surat yapıyor bana servis danışmanı yeni işe girmiş eleman.

engin berçin
    GP468 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468
    Edilen teşekkür: 16

evet arkadaşlar 2 hafta sahalardan uzak kaldım fırat otoda çalıştığını ve fırat oto adına konuştuğunu beyan eden bir şahıs ki evet sormuş soruşturmuş şikayetimi belliki dediği gibi orada çalışıyor benim yerime çok güzel cevaplar vermişsiniz çok saolun.

Be arkadaşım ben ki kendi aracım pert e ayrıldı diye mecburen 2. el araç satın alıyorum ki bunuda yetkili bir servisten yapmak istiyorum. Daha önce chevrolet aveo ile kaza yaptım 6.000 tl hasar vardı aracta kusursuz olarak yaptıkları halde hasarlı diye araçtan soğudum. Siz bana deseydiniz ki bu araçta daha önce 2 ayrı şu tutarlarda kaza kaydı var kapı boyalı ön panelle oynanıldı tamponlar boyalı diye ben kalkıp gözümü karartıp alırmıydım o aracı. kendim aveo yu ''0'' alıp oluşan kazayı kendim yaptığım ve ne sorunlar olup düzeltildiğini bildiğim halde soğumuşum araçtan. elalemin nasıl yaptığını ne denli olduğunu bilmediğim ağır bir kazaya karışmış bu aracı alırmıydım. Öyleki zaten ben bu aracı mecburiyetten 2. el almışım ve yine sıfırı ile değiştirmek istemişim. ben zaten hassas düşünerek davranıyorum sen daha hangi verdiğim bilginin eksik yada yanlış olduğunu söylüyorsun bana FIRAT OTO OLARAK GERÇEKTEN YÜZSÜZLÜĞÜ HAT SAFHAYA ÇIKARTMIŞ BİR İŞ POLİTİKANIz MEVCUT. Sen hem serviste herşeyi kontrol edildi diyeceksin bana kalkıp yetkili servisiz biz diyerek göz boyayacaksın toplasan 400 tl yı bulmayacak hasar var diyeceksin sonrada kalkıp e bize sormadıki biz söyleyelim diyeceksin KÜÇÜK DÜŞMEK SİZİN ŞİRKETİNİZİN ÖZÜNDE VAR ARKADAŞIM FIRAT OTONUN NE şekilde bir şirket olduğunu saçma sapan sözlerinizle savunmalarınızla ne bu insanlara nede bana anlatamazsınız. ben yaşadığımı bilirim buradaki insanlarda kendi hür iradelerini mantıklarını düşüncelerini hak olarak gördüklerini yazar. şimdi kalkıp herhangi bir başka markayı yada servis için aynılarını yazsaydım eminim ki bana katılır hatta demediğinizi de bırakmazdınız insan suçlu olunca böle saçmalıyor işte.... Koca şirketin suçunu örtbas etmekse çok çok zor arkadaşım sen en iyisi yorum yapma sadece oku geç. yada gerçekten cevap verebilecek kadar bilgili birisi yazsın cevabı bu seni aşmış belliki.....
    Hayat 5.500 devirden sonra başlar....

135
    ├┼┼╕
    246 R

EVREN ARISOY
    evrenarisoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    10,5 Bandırma
    Edilen teşekkür: 18

Fiat servislerinin hele hele Fırat otodan 2. el araç alınmaz. Ucuz ve temiz arabaları çalışanlar alır, kalan çürük çarık araçları fahiş fiyata millete iteklerler.

engin berçin
    GP468 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı evrenarisoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat servislerinin hele hele Fırat otodan 2. el araç alınmaz. Ucuz ve temiz arabaları çalışanlar alır, kalan çürük çarık araçları fahiş fiyata millete iteklerler.
    kısa ve öz olmuş ama gediğine oturmuş
    Hayat 5.500 devirden sonra başlar....

135
    ├┼┼╕
    246 R

Sayfa 3/3 İlkİlk 123