merhaba,
t jet almama ramak kaldı. istanbulda fırat oto dan ekspertiz yaptırdım boya değişen yok km orjinal herhangi birşey görülmedi raporu aldım. Aracın sahibi ekspertizden önce sağ arka kapı sağ arka çamurluk, sol arka kapı sol arka çamurluk arasında ufak çizikler vardı onlarda boya çıkar sadece çıkarsa orda çıkar demişti, birde ön tampon arka tamponda boya var demişti. Bende oralarda çizikler düzeltildiyse kapıların ve çamurlukların renk tutması amacıyla komple bolayı çıkmasını bekliyordum. Ekspertizde hiç biri çıkmayınca ordaki sorumluya sordum sahibi böyle diyor dedim adam gözden kaçamaz filan dedi ustasının yanına gitti bir süre sonra tekrar geldi oralarda çok az lokal boya varmış çizik halinde ustada çok ufak olduğundan yazmamış dedi dedim ön tampon arka tampon onlar plastik aksam sürekli bişey olduğundan ve boyandığından rapora girmiyor dedi ama ben kıllandım sizce alavere dalavere dönmüş olabilirmi ne yapmamı tavsiye edersiniz servis boyası sorunu olan araca sağlam raporu verebilirmi bunu göze alırmı ?
Yer imleri