direk yazayım hocam burdan...aracınız garantılıyse ve garantı kapsamına gıren parca var ıse bın dereden su getırırler...kronık sorunlar herzaman abı bak bızım arabadada aynısı var sorun olmaz denır!
benzın depo kapagım arızalandı 4 gun boyunca koca servıste sıstem yoktu parcaya bakamadılar...
arka burclardan ses gelıyordu on ve arka fren balatasını degıstırelım dedıler!!
dıreksıyondan gıcırtı gelıyordu sınyal kolları degısecektı abı hepsıne var ayagı yaptılar!
ne mı oldu hocam? FIAT'a sıkayet ettım anında Boranlar servısıne yonlendırdıler....
sınyal kollarım degıstı! ses gıttı
depo kapagım anında degıstı!
balatalarımda hıcbırsıkıntı yok arka burclar degıstı! bılen oto neden mı balatada ısrar etmıs? balata bılıyorsunuz garantıye gırmıyor! ama burclar garantı dahılınde!
kısacası bılen oto kesınlıkle 10 uzerınden 0 verebılecegım servıstır! yakın cevremde ne kadar bılen otoya gıden arkadasım varsa hepsı benzer sebeplerden bıraktı gıttı....
Son dönemlerde bende hissettim eski Bilen değil.
Adamlar doydu türkiyede en çok Alfa satan firma.Geçenlerde araca bakım yaptırdım adama diyorum peryodik değil ara bakım yok diyor 430TL!30000km deki araca 40000bakım parası istiyor.kardeş sen yağ ve filtreleri değiş dedim 160TL verdim prosedürü bilmesem 270tl sıkıştıracaklar araya,en sonunda birde surat yapıyor bana servis danışmanı yeni işe girmiş eleman.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri