Bende fırat oto hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım başlığı görünce kesin tanıdığı vardır kıyak yapmışlar diyodum ki Konuyu okuyunca işin gerçeğini öğrendimGeçmiş olsunn Enginn
Bende fırat oto hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım başlığı görünce kesin tanıdığı vardır kıyak yapmışlar diyodum ki Konuyu okuyunca işin gerçeğini öğrendimGeçmiş olsunn Enginn
sitede birisi fırat oto için savunmalar yapıyordu ismini hatırlamadım şimdi ama arkadaş fırat otoyla alakalı gerçekleri görmüodu sanırım belki teşekkür etmek için girerde fırat otonun iç yüzünü birde benden duyar diye böyle bir başlık attım...
bilirsiniz sizde insanlara imkansız olarak gördüklerini söyle detayına baksınlar eğer fırat otoya lanet olsun yazsaydm 1 günde bukadar okunmaz yorum almazdı yazı amaolmayacak birşeyin aslını herkes bilmek ister)
Hayat 5.500 devirden sonra başlar....
135
├┼┼╕
246 R
Fırat Oto ya teşekkür diye bir başlık açmıştım,kasdettiğin bensem şayet ! ben o firmadan her hangi bir zarar görmedim,zarar görmediğim firma hakkında da atıp tutmamı bekleyemezsin ...
Sana da geçmiş olsun diyorum umarım sıkıntını en kısa zamanda çözüme kavuşturursun,istenmeyen şeyler yaşamışsın ve bunu hiç kimse arzulamaz...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri