Fiat çağrı merkezini tekrar aradım. Şirket içi görüşmelerin devam ettiğini belirttiler. Bende aracı uygulaması düzgün olan bir bayilerine yönlendirmelerini ve araca bilirkişi olarak bakmalarını istedim. Şu an haber bekliyorum.

Ayrıca servisi aradım. Bana ne deseler beğenirsiniz. Araca yalnızca boya koruması ve parlatması yapıldığını, yüzeysel çizik gidermenin içinde olmadığını söylediler. Duyduğuma inanamadım. "Ne yani şimdi ben üzerinde kılcal çizikler olan boyanın üzerine boya parlatmak için, ve resmen hacı yağı sürüp yağlı bıraktıkları plastik aksamı için 300 TL (KDV DAHİL) para mı verdim" diye sorduğumda, kendilerinden ne istediğimi sordular. Bende düzgün bir uygulama istediğimi belirttim. Uygulamayı yapan arkadaş aradı ve söz konusu uygulamayı servis danışmanının bana yanlış aksettirdiğini falan söyledi. Yani açıkça kandırıldığımı söyledi sanırım.

Halbuki Fiat'ın internet sitesinde

"FIAT OTO KORUMA
Fiat Oto Koruma hizmeti veren servislerimizde, Fiat’ınızın ayrıntılı iç temizliği ve koruması, çizik giderme ve boya koruma,motor temizleme ve parlatma işlemleri yapılır."
diye ibare var, aynı ibare, showroomlarındaki borşürde de var. Bu kadar da "hata bende değil sizde" denilmez ki inadına. Bakalım gelişmeler ne olacak.