Alıntı sait onur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
el emegı goz nuru kazandıgımız paraları,yerı gelıor ekmegımızden kısarak servıse goturuyoruz onlar da en guzel sekılde kırasını veriyorlar işte malesef...kardesşim cok gecmıs olsun
İlginiz için teşekkürler. Birmot Zincirlikuyu'dan dün aracımı aldım ve aradaki farkı görseniz şaşarsınız. Sağolsunlar uygulama yapıldıktan sonra koruma sistemlerinden sorumlu bayan arkadaş, daha sonra gözüme çarpacak olan eksiklik olduğu anda aracı tereddüt etmeden getirmemi istedi. Zaten bu lafı duyduktan farkı anladım. Ve ellerinden geldiğinden daha fazla şekilde ilgilendiler. Uygulamayı yapan arkadaş, 4 gün yıkatmamamı istedi ve sonra "beyfendi siz aracı 4 gün sonra getirin, aracın ilk yıkamasını ben yapayım ve son bir yenileme yapayım" dedi. İçim o kadar rahatladı ki anlatamam. Ve bugün aracı detaylıca inceledim. Bir kaç nokta gözüme çarptı ama o da benim titizliğimden sanırım.

Bugün Fiat Müşteri İlişkilerinden aradılar ve Özkar Oto'dan hala şikayetçi olduğumu ancak Birmot Zincirlikuyu'dan son derece memnun olduğumu ve Tüketici Mahkemesine başvuracağımı ilettim. Bundan sonra o servis ile hukuk savaşım devam edecek. Başkalarının canı yanmasın.