Arkadaşlar, alın size komple boya koruma ve bakımdan dün çıkan arabanın durumu. Bugün 3-4 defa Fiat çağrı merkezini aradım, 3 defa da servisten arandım. Bugün özellikle servisi kullanmayarak aracımla geldim ki, aracı bir servise göstermemi isterler diye. Çağrı merkezine defalarca bugün aracı bilirkişi görevi yapabilecek uygulamasına güvendikleri bir yetkili servise yönlendirmelerini istedim. Birmot Zincirlikuyu'ya çok yakın olduğumu bildirdim. Ama maalesef dönüş olmadı.

En sonunda iş çıkışında kendim Birmot Zincirlikuyu'ya gittim. Boya koruma uygulamalarından sorumlu bir bayana durumu ilettim. Sağolsun yardımcı oldu. Aracı gördüğünde yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim. Sonra koltuklara elledi ve tam kurumadığını ahtapot diye bir alet varmış onu kullanmadıklarını söyledi. Arkadaşlar bugün aracın içi tam olarak arap sabunu kokmaya başladı. Koruma adı altında arabanın plastik (iç-dış) aksamına sürdükleri malzeme bölge bölge matlaşmaya başladı. Boya üstünde, bölge bölge noktacıklar belirdi. Ne alakası var diyeceksiniz ama debriyaj üstten kavramaya başladı. Belki yapılan motor korumadan olabilir mi bilmiyorum.