16 GJ 505 Siyah Evo Dağyolunda görülmüştür
16 GU 173 Gri GP 23:00 sıraları Sarayönü Bahçesinden çıkışta görülmüştür
16 CLM 69 Egzotik Kırmızı GP 22:30 sıraları Muradiye Orduevi önünde görülmüştür...
Bitti![]()
beylikdüzü moodcitynin önünde gezinen siyah çaça bir stickerlı gp geçti önümden kim oo kadar kornaya bastık benide görmediyse yuhh
![]()
16 GJ 505 Siyah Evo Dağyolunda görülmüştür
16 GU 173 Gri GP 23:00 sıraları Sarayönü Bahçesinden çıkışta görülmüştür
16 CLM 69 Egzotik Kırmızı GP 22:30 sıraları Muradiye Orduevi önünde görülmüştür...
Bitti![]()
Arabamda Yumurta Taşıyorum Selamsızlara Ateş Edicem![]()
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
34 dp 2343 kırmızı punto beşiktaş belediyesi bin arkası park halinde bir de grand punto kartı verdiğim mavi punto çekmeköyde sonra stıkır yapıştımış insan bir arar
26 UC gerisini hatırlamıyorum
Kırıkkale üniversitesinde gördüm
az önce 34 EU plakalı gri g.punto istoça gelmeden hemen önce o habibler yönüne saptı korna çaldım sellektör yaptım ama farketmedi galiba
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
forumda görüldü siyah jantlı mavi bir punto plakayı hatırlamıyorum![]()
Ozerdir 34 bu
34 YB yada YR plaka Beyaz Punto Evo Cam Tavanlı Gece 22.00 sularında Avcılardan Atatürkhavaalanı sapağına kadar arkasından gittim Arka Sisi Yakmış Bi İnce Oynuyodu
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
26.06.2011 tarihinde saat 20.00 sularında çorlu muhittin mahallesinde 59 YS 463 üye görülmüş, hemen çevrilmiş durulup selamlaşıp tokalaşılmıştır![]()
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Dün akşam 20:50 sularında gri 34fj2281 stickerli puntoyu gördüm. Avcılar k.çekmece yönünde gidiyordu k.çekmece yönüne saptı bende peşinden gittim florya yol ayrımına gelmeden ışıklarda durduk benim kornada sorun var çalışmıyor camı açıp bir el sallayıp merhaba diyecektim yeşil ışık yanınca bastı gitti tanışamadık..
Şimdiye kadar istanbulda stickerlı bir araca denk gelmedim ancak geçen hafta Eriklide tatildeydim. 22 haziran akşam saat 10 civarlarında çarşı içinde park halinde 39NT277 plakalı ilk stickerlı GP'ye sonunda denk geldim![]()
İstanbul'da stickerli bulsanda ışıklarda yakaladıysan selam vereyim diyene kadar toz oluyorlar![]()
O6 BT 4795 plakalı Ertuğ'u dün çayyolu mineserada gördüm park halinde aslında tanısıp konusabılsek sormak istediğim bi kac soru wardı ama bi dahaki sefere ins![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
dün vatan caddesinde 34ft... kırmızı gp gördüm. plakanın sonunu hatırlamıyorum
plakamı burda görmüşken 1-2 foto koyayım dedim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri