geçenlerde adana çakmak caddesinde 33 plakalı bi arkadaşı gördüm korna çaldım duymadı...
ewet siyahtı deilmi senin araba
22/05/2009 cuma günü aksamüstü saat 19:40 gibi akbelen kavsagında mustafamı gördüm...arkamda duruyordu...ama ben corollayı kullanıyordum fark etmedi...
https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html
Konu batuhann80 tarafından (23/05/2009 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
carrefour'dan gelıyordum abı.kendı araban olsa hıc kacmazdıbende ıkı gun once mezıtlı, yapı kredı bankasının onunde Kemal Abı'yı(plastro) gordum.aracı park etmıstı.telefonla aradım, ısım oldugu ıcın bekleyemedım.yıne dun aksam uzerı burger kıng cıvarında, Serdar'ı(serdar_ajz) gordum.park halınde duruyordu.dun oglen saatlerınde de merkez bankasının karsısında park halınde Halıl'ın(halılım) eskı arabası olan 33HK032 gordum.stıker aslanlar gıbı duruyordu
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Mezitli y.k.b.'sındaydım mustafa sen tam geldiğinde sırada bana gelmişti hemen çıkamadım seninde işlerin vardı herhalde neyse birdahaki sefere inşallah
30-31 mayıs tarihlerinde ankaradaydım 55AS451 granitgri
birkaç site üyesi arkadaşı gördüm,
özellikle Kızılay çevresinde...
gaziosmanpaşa-uğurmumcu.. civarlarında..
ankaranın yabancısı olduğumdan gördüğüm arkadaşları kimler olduğunu şuan plakalarını hatırlamıyorum ama sticker ları vardı
bu arada ankarada nasıl yaşıyorsunuz trafik insanı deli eder herhalde
yaklaşık 500km yoldan geldim ama şehir içinde yorulduğum kadar yorulmadım ...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
T-jet uzmani
bugun lokantanın önünde volkan abiyi servisin önünde erman abiyi gördüm![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bugün çiçekli köyde gördüğüm ve korna çalıp, selam verdiğim arkadaş AGUS ' tu sanırım : ))
Metrobüste giderken plakasını tam göremedigim 34 ?? ??75 plakalı siyah bir GP gördüm Avcılar yönünde..
az önce dondurmacı halilin arkasında kemal abiyi (plastro) gördüm. arabada annesiydi sanırım vardı, kendi yoktu. acelem vardı bekleyemedim abi![]()
07 haziran pazar günü saat 14.00 civarı bursa dan gemlik yönüne doğru giderken 16 plakalı bi new orleans mavi gp active gördüm ama tam plakasını hatırlayamadım şimdi![]()
11 haziran saat 19 sularında ankara sincan kavşağında 06 nf 077 plakalı forum üyemizi gördüm kırmızı bir grande puntoya sahipti. ben puntomda değildim onun farkettiğini sanmam![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri