dun aksam saatlerınde 33 AJZ 21 plakalı aracı, ıstasyonun karsısında park halınde gordum...
https://forum.grandepuntotr.com/members/serdar_ajz.html
Ankara çayyolu civarında 3 adet sulhu güzel punto üyesi gördüm...
Konu OzzY tarafından (27/04/2009 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
dun aksam saatlerınde 33 AJZ 21 plakalı aracı, ıstasyonun karsısında park halınde gordum...
https://forum.grandepuntotr.com/members/serdar_ajz.html
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Saat 5:30 gibi mezitli'de karşı şeritte 33 DD 924 fatih (anvil) arkadaşımızı gördüm kornaya bastım ama görmedi yanında biri vardı
uşaklar, ha bu stikırları nirden alıyık. pendik-kadıköy e5 hattında stikırsız tecno gri gp görürseniz kornanızı (selamınızı) esirgemeyun. Allah a emanet olun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
dün konya yolu dikmen ısıklarında beyaz bi gp gördüm 06 bl sonunu göremedim ama plakanın
30.04.2009
Kemal abi plastroyu Mezitli GMK bulvarında bir tarım sulama dükkanının karşısında 4lüleri yakık park halinde Fatih abi anvil'i Babildi sanırım sahil şeridinde mezitliye dogru giderken gördüm.
Artık yazmiyim diyorum gördüklerimi , hatta biz mersinliler bu konuya hiç yazmıyalım
02.05.2009
Serdar_AJZ serdarla telefonla konuşup anlaşıp buluştuk o sırada tamamen sanş eseri sahil şeritinde Shellci Mehmeti görüp onuda dahil ederek vakit geçirdik.
Konu halilim tarafından (03/05/2009 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
sabah eskişehirde kırmızı bir gp
41 UM 418 olması gerekiyor...
Bugün Bornova Forumda park halinde bir Gp gördüm. Lacivertti diye hatırlıyorum. Plkayı unuttum : )
CAU olabilirmi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
onur poyraz beni görmüşsün
kayınpeder tıp fakültesinde dolayısıyla haftasonları eskişehirdeyim bi süredir.
eskişehirde çok GP var ama hiç stickerlı göremedim.
Bugün Konak İskelenin olduğu caddede kırmızı bir GP gördüm. 35 VL . Hatta bir ara yanyana gittik. Tabi benim sticker hala gelmedi o yüzden kimseyle selamlaşamıyoruz.
saol.
GP olsa farkederdim zaten![]()
telefonla oynayan biri vardı, beyaz bi araba, sen miydin?
arkandan gelirken farkettim bi ara sağ sol yaptın, yanından geçerken şöle bi baktım sarhoş mu falan die, telefonla oynuomuşun. sonra arkama geçtin, biraz da yakın takip ettin dedim şimdi telefonla oynarken girecek arkadan diye baya bi tedirgin gittim o yolu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri