Alıntı aliserhanuyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Ümit, cevap geç oldu kusura bakma, yeni geldim evime
Cevaplara gelinceeee,
- Tekne turunda yemek dahil (balık yada tavuk,salata, makarna, ekmek), içeçekler ekstra, ben yanımda götürdüm genelde teknede pahalı oluyor içeçekler. Dondurmacı, gözlemeci falan yata yanaşıyor koylarda mola verildiğinde.
- Tabiat parkına araba ile girersen 15 TL, yaya girersen kişibaşı 4.5 TL, şemsiye+2 şezlong= 18 TL, totalde ölüdenize giriş 33 TL , tekli kano 8 TL, çiftli kano 12 TL, yunus 25 TL gibi ücretleri var, yiyecek olarak dışarda ne veriyorsan ölüdeniz tabiat parkında 2 katını veriyorsun.
- Jeep Safariye kesin katılın genelde otellerin anlaştığı firmalar var ordan ayarlayabilirsin benim katıldığım Cadianda Tur'du, güzel geçti tavsiye edebilirim tel numarasıda var bende. Jeep Safariye katılacaksan yanında kesinlikle 5 kiloluk yogurt kabı, dondurma kabı kesin götürmelisin sonra yana döne kap arıyorsun. Şu bi kesin denize girmiş gibi ıslanıyorsun, onun için telefondu foto makinasıydı deri bir cantada saklamanı tavsiye ediyorum.
* Otel olarakda ayarladın mı bilmiyorum ama Belceğiz mevkinde ayarlama bence, ya hisarönü,ovacık tarafı yada Çalış tarafında ayarla, benim tavsiyem Hisarönü-Ovacık mevkii. 0-6,0-12 otellere göre değişiyor, sorman gerekiyor, bende öyle bir dert yok daha

valla yoruldum yazarken kendime bi geleyim yazmaya devam edeceğim.

teşekkürler Ali, cevaplar süper evet dediğin gibi bende hisarönünde yer tuttum, tabiat parkı bayağı bir tuzlu oluyormuş. Şu 5 kg lık yoğurt dondurma kabının mantığı kafaya geçrmek için mi Huni bulsak