Arkadaşlar geldik sonunda fethiye ölüdenize, güzel sakin bir yer gördüğüm kadarı ile. Ölüdeniz turistlere hitap eden bir yer çoğunlukla, fethiye daha bir yerel. Bir daha gelirsem galiba fethiye merkezde bir yer tercih edebilirim. Baya bir gezdim otellerin arasında. Sürüsüne bereket yer var, rezervasyon yapmadan gelip yer mutlaka bulunur. Hatta ben güzel bir yer buldum oraya geçiyorum yarından itibaren. Tavsiye isteyen yada nette otel görüpte merak eden bana ulaşsın gidip bakayım nasıl bir yer diye hazır burdayken.
Cep telim: 0544 427 77 60
Görüşmek üzere.
Ümit tekne turu 20 TL, Safari turu 40 TL , yamaç paraşütünü bilmiyorum.
ben turla gittim için bunlar paketin içersindeydi. tekne turları jeep safari ne kadardır bilemiyorum. bazı şeylerde pazarlık payı var anladığım kadarıyla yani 35 Tl diyorsa 30 tl ye indirebilirsin. ben 5 gece 6 gün 512 tl ödedim tüm yat jeep safari ücretleri ölüdeniz giriş ücreti vs fiyata dahil. Öğle yemekleri ve içecekler ekstreye giriyor.Yamaç paraşütü yaparsan 140 tl. Öğle yemekleri tekne de oluyor yemeklerde balık+makarna+salata ve tavuk makarna salata ortalama 15 tl. İçecekler 3-3,5 tl arası. Ben ETS ile gittim memnun kaldım. 5 yıldızlı otele kişi başı gecelik 250 tl vermketense tura katılmak çok daha iyi. cevap biraz geç oldu sanırım kusura kalma.
Konu ERDEM1907 tarafından (09/07/2011 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri