Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Fethiye-Ölüdeniz

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

şimdiden iyi eğlenceler, iyi tatiller dostum. ben ancak seneye bebişimle beraber gelcem.

Ali Serhan Uyar
    aliserhanuyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 85

Bekir bir gelişme varmı konaklama yerleri olarak?

Bekir Şahin
    Backer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 147

Beğendiğim tamam bu dediğim bütün otellerin günlüğü 120 den aşağıya değil hemde özel indirimle bu

AKİF CEYLANER
    #radyasyon alanı# macsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 284

bende agustos 14 de ordayım inşlh.. bilgileri şimdiden depoladım , teşekkürler

Ali Serhan Uyar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı macsea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende agustos 14 de ordayım inşlh.. bilgileri şimdiden depoladım , teşekkürler
    Akif konaklamayı nerde yapıyorsun belli mi, ben hala bulamadım da

AKİF CEYLANER
    #radyasyon alanı# macsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 284

Alıntı aliserhanuyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akif konaklamayı nerde yapıyorsun belli mi, ben hala bulamadım da
    (reklama girmesinde ) noa sun city diye bir otelden 1 ay önce falan rezervasyon yaptırdım, internetten yorumlara bakarak karar verdim,herhangi bir tecrübem yok fethiye ile ilgili, bende ilk defa gtcem.
    anladım kadarıyla antalya tarzı büyük oteller yada tatil köyleri pek yok, tamamen gezmeye ve keşfe dayalı bir tatil şansı var, o yüzde oda kahvaltı yada tam pansiyon çoğu.

soner sen
    whitegold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JYB70
    Edilen teşekkür: 540

ali ne yaptın arkadasım kararını verdınmı bence bıraz karar ıcın gec kaldın arabada konaklamayasın ya sen gel ben hoteldekı yerımı verırım sana arkadasım,ben kısmetse yarın gece yanı cumayı cumartesıye baglayan gece 03,00 gıbı bısmıllah dıyıp yola cıkıcam telefonunu kaydettım sendede benım var haberleselım bıde hangı guzergahtan gıtceksın ben ılkkez gıtcem yol konusunda pek bılgım yok ılkkez gıtcegım ıcın aynı gun yolda olucaksak benım ıstanbul uzerıınden gelısımde ortak bı alanda bulusupta gıdebılırız eger yolu bılıyorsan? bu arada bekır bana hangı guzargahı tavsıye edersın arkadasım? bursa uzerındenmı kutahya uzerındenmı googleden baktıgımda kutahya yolu daha mantıklı geldı bana ama bılen tavsıyesı olursa sevınırım.

Ali Serhan Uyar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Soner bu gidişle bodozlama gidecem fethiyeye , yarın bi kaç yeri arayacağım buldum buldum, yoksa atlayıp gidecem arabaya. Çadırım var en kötü ihtimal bulana kadar idare eder değişik olur.

Yol konusunda daha bakmadım artık Allah ne verdiyse plan yapmaktan bıktım artık, bi şekilde gidilir nasılsa diye düşünüyorum. Galiba bu tatili zehir edecem karıma anlaşılan Ama orda kesin görüşelim. Ben 4 temmuzda yola çıkacam 11 temmuza kadar ordayım kısmetse.

Ali Serhan Uyar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Sonunda yumurta dayandı ve Oba Motel ve Monta Verde Hotel diye iki otele karar kıldım, doluluktan dolayı böyle yapacaz mecburen. Bekir arkadaşım bu iki otel umarım iyidir. Cevabını bekliyorum. Sağol şimdiden.

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

Monta verde de yer varmıymış ? Eğer varsa oba motel yerine tercihiniz monta verde den yana olabilir

Ali Serhan Uyar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı Backer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Monta verde de yer varmıymış ? Eğer varsa oba motel yerine tercihiniz monta verde den yana olabilir
    valla buldum 6-12 temmuz arası kişi başı 75 yarım pansiyon. Umarım memnun kalırız.

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

Valla fiyat iyi geçen sene orda çalışan akadaşlarım bile memnunlardı ki normalde otel çalışanları isyan eder inşallah memnun kalırsın abicim..

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tafsiye edeceğim bölge ovacık bölgesi.fethiye ile ölüdeniz arasında.fethiyeye 4km, ölüdenize 3km. eğlence barlar sokağına 500metre. gece klima açmana bile gerek kalmaz. dağ havası, sivri sinek falan olmaz.2 otel tafsiye ederim. ikisinde de kaldım.1.cisi otel bena(5 kez), 2.cisi ümit apart otel(2 kez) kaldım. bena geçen sene yarım pansiyon 35tl den kaldım. ümit ise 45tl idi. küçük aile işletmeleri. temiz ve titiz çalışan yerler. araç ile gitmeyeceksen önünden minübüsler geçer. öğle yemeği için minübüs son durakların orda bahçe lokantası vardı. ucuz ve kaliteli biyer.(3çeşit 10tl, köfte ekmek ayran+sınırsız çay 5tl). hemen önünde de ölüdeniz halk plajı girişi var.sana tafsiyem sahile girişte sağa dönüp, dağ tarafındaki koya gitmen. denizi çarşaf gibi. yani meşhur yamaç paraşütlerin ters istikameti.

şunuda belirtmeden geçemeceğim. fethiye saklıkent arasında kadıköy var. köyün çıkışında solda sedirli aile bahçesi var.3 kişilik full menü yemek yedik. (1 er tereyağında ve kiiremitte alabalık, büyük sac kavurma., 1 sürahi ayran, 2 adet orta satala, demlik çay, yan bahçeden taze meyve, sac ekmeyi) toplamda 15tl verdik. adam aracımıza su tutup, bagajımıza 4 adet kavunda koydu.

istanbuldan fethiye bölgesine her gittiğimde mutlaka uğrarım buralara.saklıkentte dere üstü sedirlerde biramı içmeden gitmem.

dostum hangi otele gidersen git, otel çalışanlarla muhabbet et. sana nerde ucuz kaliteli yemek, nerelere gidilir, gezilir mutlaka öğren.

Erhan Bey,

3 kişi Toplam da 15 TL para verdim demişsin ben hala kişi başı olarak anlıyorum, eğer toplamsa, arabayı yıkayıp 4 te kavun atmışsa desene bu sene tatilimde hep ordayım Bu arada bu fiyat geçen sene mi? İple çekiyorum ölüdeniz i, ilk defa gidicem, yamaç paraşütüne bir gaza gelirsem bütçeye göre binerim belkide Bende hisarönünde apart daire kiraladım.

Bu arada tekne gezilerinde içecek pahalı demişsin içecekler ve yemekler dahil diye biliyorum. Haydaaa desene masraflar artıyor.
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

Ali Serhan Uyar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Ümit sen ne zaman geliyorsun, bende yarın ordayım inşallah. Temmuzun 12 sine kadar ordayım,ufak bi buluşma yaparız sende ordaysan sonerle.

UMIT GOVENC
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yapma yaa! ben 13 ağustosta orada olacağım, sanırım akif le aynı dönem de... aslında çok araştırdım en başta tabiat parkı içindeki tek hotel olan (reklam girermi bilmiyorum) hotel mer... yi düşünmüştüm, ancak fethiye bölgesinde o kadar çok gezilecek yer ve aktivite var ki, hotele verilen paraya acıdım bu sebeple hisarönü nde havuzlu apart kiraladım, 3-4 gün hisarönü bölgesinde kalıp likya turu, dalyan, saklıkent ve oniki ada kelebekler vadisi yat turları düşünüyorum devamında denize sıfır herşey dahil bir hotelde camış gibi yatmayı Şuan ölüdeniz belcekız mevkii işletmesi özel şirkette imiş. Zaten taibat parkı işletme olarak yanlış bilgilendirilmediysem Muğla valiliğinde imiş, dolayısıyla ölüdeniz belcekız bölgesindeki bir çok hotelin sahilde kendisine ait plajı yokmuş ve herşey dahilde olsa sahile girişi bilmiyorum ama şemsiye şezlong ücretliymiş. Tabiat parkı girişinde yaya ve araçlara sınıfına göre ayrı ücret talep ediliyormuş. Hotelden sahile indiğinde herhangi bir sebeple oteline gidip geri geldiğinde tekrar ücret verme durumunu göze aldığında bence en cazibi özel plajı olan otel bulmak yada kendi plajı olan Hotel Mer...yi tercih etmek, o tarihte orada olacak arkadaşlarla buluşup saklıkent safarisini puntolarımızla yapabiliriz, mesela Akif le yat turuna çıkabiliriz Ha bu arada yat turu firmalarından birisinin yatı aqualıymış, koylarda kaydırakla yat içinden denize atlıyormuşsun +1
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

geçen hafta ETS turla fethiyeye geldim. Çok kapsamlı bir gezi oldu aklımda kalan yerler;Sedir Adası, Patara plajı ,Saklıkent, Dalyan,İztuzu, Kaş, Oniki adalar,Kelebekler Vadisi,Jeep Safari,Ölüdeniz,Kayaköy,Hisarönü,Babadağı Yamaç Paraşütü yaptım... 5 gece 6 gün kişi başı 512 TL 2 KİŞİ toplamda 1024 TL sabah ve akşam yemekleri dahil. Çok güzel yerlermiş çok da uyguna geldi. Seneye tekrar gidicem.
    Konu ERDEM1907 tarafından (05/07/2011 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.

17. Bu mesajı için 2 kişi ERDEM1907'ye teşekkür etti:

Ali Serhan Uyar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Baya giden var anlaşılan Fethiye'ye. Temmuz ayında soner'le ben, ağustosta akifle ümit. Bakalım nasıl geçecek, soner'le bi buluşayımda fotoları haberleri yazarım burdan.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

evet çok yer var benim çıktığım Grand Likya turuydu bayağı da grand oldu çok yer dolaştık yüzde 50 si teknelerde geçti. Kekova tarafındaki koylar müthiş. Bireysel gidilirse bu koylara gidilebilir sanırım ama nek kadara patlar bilemiyorum. Mavi yengeç tadı da damağımda kaldı))
    Konu ERDEM1907 tarafından (05/07/2011 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Utku Bilen
    FPT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Bodruma falan arabayla gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Oturup ağladım arabamın haline 3 kere çok ciddi kaza atlattım bu yolları "yapamayanı" allah bildiği gibi yapsın

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UMIT GOVENC
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı FPT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bodruma falan arabayla gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Oturup ağladım arabamın haline 3 kere çok ciddi kaza atlattım bu yolları "yapamayanı" allah bildiği gibi yapsın

Aslında bodrum u düşünüyordum ölüdeniz in ardından, bu yorumu okuyunca tekrar düşünücem... teşekkürler bilgilendirme için, neyse ucuz atlatmışsın geçmiş olsun...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon