şimdiden iyi eğlenceler, iyi tatiller dostum. ben ancak seneye bebişimle beraber gelcem. :D
Printable View
şimdiden iyi eğlenceler, iyi tatiller dostum. ben ancak seneye bebişimle beraber gelcem. :D
Bekir bir gelişme varmı konaklama yerleri olarak?
Beğendiğim tamam bu dediğim bütün otellerin günlüğü 120 den aşağıya değil :) hemde özel indirimle bu :(
bende agustos 14 de ordayım inşlh.. bilgileri şimdiden depoladım , teşekkürler :)
(reklama girmesinde :busted_b: ) noa sun city diye bir otelden 1 ay önce falan rezervasyon yaptırdım, internetten yorumlara bakarak karar verdim,herhangi bir tecrübem yok fethiye ile ilgili, bende ilk defa gtcem.
anladım kadarıyla antalya tarzı büyük oteller yada tatil köyleri pek yok, tamamen gezmeye ve keşfe dayalı bir tatil şansı var, o yüzde oda kahvaltı yada tam pansiyon çoğu.
ali ne yaptın arkadasım kararını verdınmı bence bıraz karar ıcın gec kaldın arabada konaklamayasın:) ya sen gel ben hoteldekı yerımı verırım sana arkadasım,ben kısmetse yarın gece yanı cumayı cumartesıye baglayan gece 03,00 gıbı bısmıllah dıyıp yola cıkıcam telefonunu kaydettım sendede benım var haberleselım bıde hangı guzergahtan gıtceksın ben ılkkez gıtcem yol konusunda pek bılgım yok ılkkez gıtcegım ıcın aynı gun yolda olucaksak benım ıstanbul uzerıınden gelısımde ortak bı alanda bulusupta gıdebılırız eger yolu bılıyorsan? bu arada bekır bana hangı guzargahı tavsıye edersın arkadasım? bursa uzerındenmı kutahya uzerındenmı googleden baktıgımda kutahya yolu daha mantıklı geldı bana ama bılen tavsıyesı olursa sevınırım.
Soner bu gidişle bodozlama gidecem fethiyeye :), yarın bi kaç yeri arayacağım buldum buldum, yoksa atlayıp gidecem arabaya. Çadırım var en kötü ihtimal bulana kadar idare eder :) değişik olur.
Yol konusunda daha bakmadım artık Allah ne verdiyse plan yapmaktan bıktım artık, bi şekilde gidilir nasılsa diye düşünüyorum. Galiba bu tatili zehir edecem karıma anlaşılan :) Ama orda kesin görüşelim. Ben 4 temmuzda yola çıkacam 11 temmuza kadar ordayım kısmetse.
Sonunda yumurta dayandı ve Oba Motel ve Monta Verde Hotel diye iki otele karar kıldım, doluluktan dolayı böyle yapacaz mecburen. Bekir arkadaşım bu iki otel umarım iyidir. Cevabını bekliyorum. Sağol şimdiden.
Monta verde de yer varmıymış ? :hmm: Eğer varsa oba motel yerine tercihiniz monta verde den yana olabilir :)
Valla fiyat iyi geçen sene orda çalışan akadaşlarım bile memnunlardı ki normalde otel çalışanları isyan eder :) inşallah memnun kalırsın abicim..
Erhan Bey,
3 kişi Toplam da 15 TL para verdim demişsin ben hala kişi başı olarak anlıyorum, eğer toplamsa, arabayı yıkayıp 4 te kavun atmışsa desene bu sene tatilimde hep ordayım Bu arada bu fiyat geçen sene mi? İple çekiyorum ölüdeniz i, ilk defa gidicem, yamaç paraşütüne bir gaza gelirsem bütçeye göre binerim belkide:) Bende hisarönünde apart daire kiraladım.
Bu arada tekne gezilerinde içecek pahalı demişsin içecekler ve yemekler dahil diye biliyorum. Haydaaa desene masraflar artıyor.
Ümit sen ne zaman geliyorsun, bende yarın ordayım inşallah. Temmuzun 12 sine kadar ordayım,ufak bi buluşma yaparız sende ordaysan sonerle.
yapma yaa! ben 13 ağustosta orada olacağım, sanırım akif le aynı dönem de... aslında çok araştırdım en başta tabiat parkı içindeki tek hotel olan (reklam girermi bilmiyorum) hotel mer... yi düşünmüştüm, ancak fethiye bölgesinde o kadar çok gezilecek yer ve aktivite var ki, hotele verilen paraya acıdım bu sebeple hisarönü nde havuzlu apart kiraladım, 3-4 gün hisarönü bölgesinde kalıp likya turu, dalyan, saklıkent ve oniki ada kelebekler vadisi yat turları düşünüyorum devamında denize sıfır herşey dahil bir hotelde camış gibi yatmayı:) Şuan ölüdeniz belcekız mevkii işletmesi özel şirkette imiş. Zaten taibat parkı işletme olarak yanlış bilgilendirilmediysem Muğla valiliğinde imiş, dolayısıyla ölüdeniz belcekız bölgesindeki bir çok hotelin sahilde kendisine ait plajı yokmuş ve herşey dahilde olsa sahile girişi bilmiyorum ama şemsiye şezlong ücretliymiş. Tabiat parkı girişinde yaya ve araçlara sınıfına göre ayrı ücret talep ediliyormuş. Hotelden sahile indiğinde herhangi bir sebeple oteline gidip geri geldiğinde tekrar ücret verme durumunu göze aldığında bence en cazibi özel plajı olan otel bulmak yada kendi plajı olan Hotel Mer...yi tercih etmek, o tarihte orada olacak arkadaşlarla buluşup saklıkent safarisini puntolarımızla yapabiliriz, mesela Akif le yat turuna çıkabiliriz:) Ha bu arada yat turu firmalarından birisinin yatı aqualıymış, koylarda kaydırakla yat içinden denize atlıyormuşsun +1 :)
geçen hafta ETS turla fethiyeye geldim. Çok kapsamlı bir gezi oldu aklımda kalan yerler;Sedir Adası, Patara plajı ,Saklıkent, Dalyan,İztuzu, Kaş, Oniki adalar,Kelebekler Vadisi,Jeep Safari,Ölüdeniz,Kayaköy,Hisarönü,Babadağı Yamaç Paraşütü yaptım... 5 gece 6 gün kişi başı 512 TL 2 KİŞİ toplamda 1024 TL sabah ve akşam yemekleri dahil. Çok güzel yerlermiş çok da uyguna geldi. Seneye tekrar gidicem.
Baya giden var anlaşılan Fethiye'ye. Temmuz ayında soner'le ben, ağustosta akifle ümit. Bakalım nasıl geçecek, soner'le bi buluşayımda fotoları haberleri yazarım burdan.
evet çok yer var benim çıktığım Grand Likya turuydu bayağı da grand oldu:) çok yer dolaştık yüzde 50 si teknelerde geçti. Kekova tarafındaki koylar müthiş. Bireysel gidilirse bu koylara gidilebilir sanırım ama nek kadara patlar bilemiyorum. Mavi yengeç tadı da damağımda kaldı:)))
Bodruma falan arabayla gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Oturup ağladım arabamın haline 3 kere çok ciddi kaza atlattım bu yolları "yapamayanı" allah bildiği gibi yapsın