Erdem;
Tekne turları,Jeep safari ve yamaç paraşütü ücretleri ne kadar bilgi verebilirmisin.
Teşekkürler.
Printable View
Arkadaşlar geldik sonunda fethiye ölüdenize, güzel sakin bir yer gördüğüm kadarı ile. Ölüdeniz turistlere hitap eden bir yer çoğunlukla, fethiye daha bir yerel. Bir daha gelirsem galiba fethiye merkezde bir yer tercih edebilirim. Baya bir gezdim otellerin arasında. Sürüsüne bereket yer var, rezervasyon yapmadan gelip yer mutlaka bulunur. Hatta ben güzel bir yer buldum oraya geçiyorum yarından itibaren. Tavsiye isteyen yada nette otel görüpte merak eden bana ulaşsın gidip bakayım nasıl bir yer diye hazır burdayken.
Cep telim: 0544 427 77 60
Görüşmek üzere.
Ümit tekne turu 20 TL, Safari turu 40 TL , yamaç paraşütünü bilmiyorum.
Muhabirimiz Ali Ölüdeniz'den bildiriyor,
Eeee, Ali sorarmısın tekne turlarına yiyecek (balık ızgara) dahil mi? Yukarıda bahsetmiştim tabiat parkına girişte otelden faydalandığın halde yine de ücret ödüyormusun veriyorsan ne kadar, yada senin olduğun belcekız plajında otellerde konaklayanlardan şezlong şemsiye ücreti isteniyor mu? Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Eee sendeyiz Ali...
Bu arada araştırmalarıma göre Ölüdeniz Belcekız mevkii nde herşey dahil çocuk 0-6 yaş ile sınırlı, 0-12 için biraz daha Çalış taraflarını tercih etmek gerekiyor.
Şöyle puntonla ölüdeniz manzaralı bir resmin forumu güzelleştirir he ne dersin:)
Tekne turlarına balık ızgara dahil safar turları için geçen whitegold(şenol) için 35 lira fiyat aldım. öyle gönderdim. Ölüdeniz kumburnuna giriş nerde kalırsanız kalın ücretli. + Şezlong ve şemsiye için ücret ödüyorsunuz :)
ben turla gittim için bunlar paketin içersindeydi. tekne turları jeep safari ne kadardır bilemiyorum. bazı şeylerde pazarlık payı var anladığım kadarıyla yani 35 Tl diyorsa 30 tl ye indirebilirsin. ben 5 gece 6 gün 512 tl ödedim tüm yat jeep safari ücretleri ölüdeniz giriş ücreti vs fiyata dahil. Öğle yemekleri ve içecekler ekstreye giriyor.Yamaç paraşütü yaparsan 140 tl. Öğle yemekleri tekne de oluyor yemeklerde balık+makarna+salata ve tavuk makarna salata ortalama 15 tl. İçecekler 3-3,5 tl arası. Ben ETS ile gittim memnun kaldım. 5 yıldızlı otele kişi başı gecelik 250 tl vermketense tura katılmak çok daha iyi. cevap biraz geç oldu sanırım kusura kalma.
bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar. ne kusuru erdem çok sağol bizimle paylaştığın için...
Tatilde sürprizler iyi olmuyor o sebeple ön bilgi her zaman iyidir.
Merhaba Ümit, cevap geç oldu kusura bakma, yeni geldim evime :D
Cevaplara gelinceeee,
- Tekne turunda yemek dahil (balık yada tavuk,salata, makarna, ekmek), içeçekler ekstra, ben yanımda götürdüm genelde teknede pahalı oluyor içeçekler. Dondurmacı, gözlemeci falan yata yanaşıyor koylarda mola verildiğinde.
- Tabiat parkına araba ile girersen 15 TL, yaya girersen kişibaşı 4.5 TL, şemsiye+2 şezlong= 18 TL, totalde ölüdenize giriş 33 TL :D , tekli kano 8 TL, çiftli kano 12 TL, yunus 25 TL gibi ücretleri var, yiyecek olarak dışarda ne veriyorsan ölüdeniz tabiat parkında 2 katını veriyorsun.
- Jeep Safariye kesin katılın genelde otellerin anlaştığı firmalar var ordan ayarlayabilirsin benim katıldığım Cadianda Tur'du, güzel geçti tavsiye edebilirim tel numarasıda var bende. Jeep Safariye katılacaksan yanında kesinlikle 5 kiloluk yogurt kabı, dondurma kabı kesin götürmelisin sonra yana döne kap arıyorsun. Şu bi kesin denize girmiş gibi ıslanıyorsun, onun için telefondu foto makinasıydı deri bir cantada saklamanı tavsiye ediyorum.
* Otel olarakda ayarladın mı bilmiyorum ama Belceğiz mevkinde ayarlama bence, ya hisarönü,ovacık tarafı yada Çalış tarafında ayarla, benim tavsiyem Hisarönü-Ovacık mevkii. 0-6,0-12 otellere göre değişiyor, sorman gerekiyor, bende öyle bir dert yok daha :D
valla yoruldum yazarken :D kendime bi geleyim yazmaya devam edeceğim.
eğer tatilim ucuz olsun ve herşeydahil de olsun istiyosan bir site var,gerçekden çok uygun fiyatlarda konaklama imkanları sunuyor.hem fethiye için hemde diğer akdeniz ve ege illeri için de geçerli bence bir bak..
Ucuz Tatil | Erken Rezervasyon | Uygun Tatil | Uygun Otel
Mekanın adı ne, merak ettim şimdi günlüğü nasıl?
O yogurt kabı falanda millete diğer jeeptekilere su atmak için, çünkü ne kadar kaçarsan kaç genede sırılsıklam oluyorsun, şöyle diyeyim yollarda köylüler hortumlarla, 20 kiloluk kovalarla seni bekliyorlar, şöförlerde bilerek yavaşlıyor ki millet ıslansın diye. bi yerden sonrada eğlenceye katılmak için yana döne kova kap bişiler arıyorsun. Boş gitme diye dedim, kesin al yanına birşeyler.
Ali,
Yağmur apart la görüştük, 2 aileyiz dedik, apartında 2+1 gideceğimiz dönem yer olmadığından bize bitişiğindeki, sahibi ingiliz olan bir kompleksten 2+1 yer ayarladı, havuzlu mekanmış. 1+1 yerinin olduğunu söyledi, Akşamları kendi mekanında türk geceleri aktivite eğlence vs. katılabileceğimizi söyledi. Hisarönü barlar sokağıda cabası...Günlüğü 150TL , 2 günlük ücreti peşin gönderip yeri rezerve ettik, biz 3 gün ölüdeniz in (tekne turu safari saklıkent turu vs.) altını üstüne getirip devamında 5 gün Antalya side cristal admiral hotelde tatilimizi devam ettirip, geri dönüşte izmir şirince , balıkesir akçay kaz dağları sütüven şelalesine uğrayıp biraz macera ile tatilimizi sonlandırmayı düşünüyoruz.
köylülerin ıslattığını biliyordum da kova esprisini şimdi anladım, ama süper bir eğlence...
tekrar iyi tatiller... sağol bilgiler için...
Ben bu konuya ilk yazmıştım zzten :) hisarönü-ovacık 1 numara diye :D fethiyede kalcaksanız hisaönünde kalcaksınız, jeep safari yapmadan gelmeyeceksiniz :D
Ben balayına Antalya ya gidicem, sırf fethiye ye de oradan gecebilmek için 4 gün otel de kalıcam... ardından ver elini fethiye..
Dediğin yeri bilmiyorum ama illaki güzeldir, İnşallah çok güzel geçer tatilleriniz, senenin yorgunluğunu 1-2 haftada atmak lazım. Safari turu içinde gider gitmez ayarla yoğun oluyormuş dediklerine göre.