Merhaba Ümit, cevap geç oldu kusura bakma, yeni geldim evime

Cevaplara gelinceeee,
- Tekne turunda yemek dahil (balık yada tavuk,salata, makarna, ekmek), içeçekler ekstra, ben yanımda götürdüm genelde teknede pahalı oluyor içeçekler. Dondurmacı, gözlemeci falan yata yanaşıyor koylarda mola verildiğinde.
- Tabiat parkına araba ile girersen 15 TL, yaya girersen kişibaşı 4.5 TL, şemsiye+2 şezlong= 18 TL, totalde ölüdenize giriş 33 TL

, tekli kano 8 TL, çiftli kano 12 TL, yunus 25 TL gibi ücretleri var, yiyecek olarak dışarda ne veriyorsan ölüdeniz tabiat parkında 2 katını veriyorsun.
- Jeep Safariye kesin katılın genelde otellerin anlaştığı firmalar var ordan ayarlayabilirsin benim katıldığım Cadianda Tur'du, güzel geçti tavsiye edebilirim tel numarasıda var bende. Jeep Safariye katılacaksan yanında kesinlikle 5 kiloluk yogurt kabı, dondurma kabı kesin götürmelisin sonra yana döne kap arıyorsun. Şu bi kesin denize girmiş gibi ıslanıyorsun, onun için telefondu foto makinasıydı deri bir cantada saklamanı tavsiye ediyorum.
* Otel olarakda ayarladın mı bilmiyorum ama Belceğiz mevkinde ayarlama bence, ya hisarönü,ovacık tarafı yada Çalış tarafında ayarla, benim tavsiyem Hisarönü-Ovacık mevkii. 0-6,0-12 otellere göre değişiyor, sorman gerekiyor, bende öyle bir dert yok daha
valla yoruldum yazarken

kendime bi geleyim yazmaya devam edeceğim.
Yer imleri