Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. safarı turu. (yüzeysel saklıkent den başlar, dalyan sahiline kadar sürer. tur rehberine dalyanda çamur banyosu için istekde bulunabilirsin. aksi halde son durak olduğu için millet yorgun uğramadan dönüyorlar)
2. saklıkent kanyon turu.(çobanın keçisi tesadüfen bulmuş, işletmeciliğini o çoban yapıyor)
3. yakapark yolu üstünde kadıköy çıkışında öğlen yemeği.
4. yakapark (iddalı soğuk su havuzu var. içinde 2dakika durabilirsen 1 bira, 4 dakika durursan yemek hediye. ben biramı içtim haberin olsun.)-(alabalık tesisleri- büyük ağaçların üstünde merdivenle çıkılan oturma sedirleri var. 1 demlik çayı bitirmezsen kalanını bana gönder)
5. 12 adalar tekne turu (teknede içecek pahalı, çantana zulala)
6. katrancı koyu ( turistlerin pek bilmediği bakir bırakılmış alanlardan biri. ormanın arasında başlayan deniz sefası. hafta sonu sırf halkın kullandığı aile plajı. tafsiyem hafta içi gitmen.
7. günlüklü koyu (özel tesisli aile plajı. tüm imkanlar ve araç park müsait.)
8. ölüdeniz

acilde aklıma gelenler bunlar. ben hepsine de 4-5 kez gittim. çokta memnun kaldım.dikkat edersen ölüdenizi listenin en sonuna yazdım.bunların tadını alınca ölüdeniz kesmemeye başladı.

bunlara gidersen 8 günlük bi program olur. buralara araçla gidersen rahat edersin. minübüslerde çalışıyor.
nasıl program ama. unutmamak için tatil günlüğü tutarımda.
valla hanımıda al gel bebişde olsun ne diyeyim liste doldu taştı zaten şimdiden çok sağol valla.
senin yerinede bi demlik çay içerim
soğuk havuza ayağımı bile sokmam üstüne ben bile veririm birayı
diğerleri listede