Arkadaşım tebrikler öncelikle...bu arada senin gp 6 vites mi?gp lerde 6 vites var mı ya?
Arkadaşlar inanması güç ama Afyon dan İzmir e dönerken Uşak dan sonra rampa aşağı 220km/h ı geçtim. İbre sona dayandı. 6. viteste 4300 devir de idim. Bunun karşılığı da 232km/h hıza denk geliyor. İnanılır gibi değil. 307ci çok uğraştı ama nafile
Hatta o anı resimledim(yanda). Corsa cı bir arkadaş 200 ü görmez diyordu, rakı balık kazandım.
Konu multijet tarafından (05/04/2007 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: foto eki
Arkadaşım tebrikler öncelikle...bu arada senin gp 6 vites mi?gp lerde 6 vites var mı ya?
* GP GÜZELİ*
1905
e gorelım resımı![]()
90 hp ve 95 hp ler 6 ılerı sanzımana sahıp...
isteriz isteriz resimleri isteriiz
Hocam tebrik mi edeyim? aman napıyosun! mu diyeyim bilemedim...
o zaman bizim starjetlerin aynı şartlarda 240 yapması beklenemez mi?
Starjet ne gider bilmiyorum. Resimleri de ekledim.Bakabilirsiniz.
Kim tutar seni..
de ben kilometre ve benzin göstergesine takıldım..
İki resimde aynı gün mü çekildi yokda ara ara sen 220 yapıyormusun...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
hayır aynı gün çekilmedi. Araç resmin birinde 30.139km (215km/h)de diğerinde 38.460 km (ibre sonda takılı iken)de.
trafigi ve insan hayatını tehLikeye düşürmeyecek şekiLde keyifLi sürüşLer. 8O
Konu erdiyilmaz tarafından (05/04/2007 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: imLa
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ibrenin takılmayıp 220nin de altına inmesi gerekirdi.alala
İbrelerimiz 220 yi biraz geçtikten sonra kalıyor, yani bastıkça sıfıra doğru gitmiyor. 220 den sonra çok az bir yer deam edip kalıyor.Siyah beyaz olan resime dikkat edersen o şekilde.
Şahsi düşüncem eğer etrafında araba varsa ve otobanda değilsen afedersinde seni tebrik edemeyeceğim. Yaptığın o zaman çok tehlikeli.
Ama eğer otobanda ve etrafında araba yoksa o zaman tebrik ederim. bende dün hava fena değil diye otobanda hızı denedim 190 dan sonra korktum ve bıraktım. Ama dediğim gibi etrafımda araba olmamasına çok dikkat ettim. Öyle yada böyle hız tehlikelidir kendi canımı tehlikeye atıyorum diye kimsenin canınıda tehlikeye atamam.
1.9 130hp Multijetin gelmesine gerek yok Türkiye'ye onun son hızı 200 ..77hp ler bile 195 le zorlar onu...:uhohu:
Arkadaşlar aynı olayı Adana-Antep yolunda rampa aşağı biz yaptık. Araç fiat ın ilk dizel motoruna sahipti. Fiat Albea 1.2 JTD Evet 1.2 dizelVe hantal bir motor sayılırdı. Arabada toplam 4 kişi + Yük. Aracın maximum hızı zaten 160 felan. Biz binince 155 yapması bile iyi sayılırdı. Arkadaş 5. viteste rampa aşağı ayağını yaklaşık 1 saat boyunca gazdan hiç çekmedi. Sonuç ibre en son 200 ü gösteriyordu. Fakat biz 210 bastık. Zira ölçtüm 200 ü 10km lik daha geçmişti. Belki daha da geçti ibre yetmedi. Evet max göstergesi 200 olan 1.2 JTD Fiat Albea ile 210 bastık. Akıllara zarar
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri